torstai 21. maaliskuuta 2013

Gopal (Rongankatu)


Kun pitkän ja kiireisen päivän jälkeen iskee kamala nälkä, niin mitäs muutakaan sitä keksis kuin että poikkeaa Gopaliin syömään. Olin erityisen iloinen päätöksestäni kun huomasin, että listalta löytyy burger, ei paljon tarvinnut muita annoksia sen jälkeen edes harkita :)
Kuten kuvasta näkyy, niin annokseen (8.5e) kuului kaksi salaattia, salsa, bataattiranskalaiset ja hampurilainen, jonka sisällä oli kasvispihvi, tofua ja majoneesia. Olisin ollut ihan tyytyväinen vaikka hampurilaisen välissä olit ollut vaan kasvispihvi tai tofua, mutta upeeta, että oli molempia! Hampurilainen oli tosi herkullinen ja maut sopi hyvin yhteen. Kasvispihvi oli tehty koftapyöryköiden massasta. Majoneesi oli tosi hyvää ja punasipuli sopi burgeriin aivan loistavasti. Bataattiranskalaisia ei ollut hirveesti, mutta koska ne on niin makeita, niin määrä oli just sopiva.  
Salaatit toi hyvää keveyttä ja tasapainoa annokseen. Salsa oli mun makuun aivan liian tulista, mutta hyvähän se on tuossa olla, koska niin monet ihmiset tykkää tulisesta ruuasta.

En tiedä sitten oonko jotenkin aikuistunut vai mistä johtuu, mutta musta on nykyään mukavaa, että ravintolasta lähteissä ei ole aivan ähkytäynnä. Mieluummin niin, että on hyvä ja ravittu olo. Just sellanen olo tuli tästä burgerista :)


Pahoittelen kuvien laatua, mutta eiköhän näistä kännykkäkamerankin kuvista jotain saa selvää.4.4

Sama tilanne tänään kun kaks viikkoa sitten eli pitkä päivä ja kamala nälkä. Listalla oli kaks erilaista intialaista lautasta, falafelrulla ja samosalautanen, mutta hampurilainen vei taas voiton. Tällä kertaa annoksessa oli huomattavasti vähemmän rasvaa kun viimeks, ei niin mättö, mutta toisaalta eri maut tuli paremmin esille. Se on sitten makuasia kummasta tykkää enempi. Lisäks hampurilaisessa oli sisällä myös tomaattikastiketta ja salaatit oli erilaiset. Hinta edelleen tuo sama 8.5e.

C-oikeudet astuvat voimaan huomenna joten tarjolla on jatkossa myös siideriä ja olutta :) Ja remontti on tuonut paikkaan lisää luonnetta.

Rongankatu 6
http://www.gopal.fi/

1 kommentti:

  1. Itse olen tämän Gopalin testannut vain kerran ja ainakin silloin valikoimaa oli sekä salaateissa että lämpimissä ruuissa selvästi muita Gopaleita vähemmän. Lounasaika tosin oli jo lopuillaan, olisiko sekin vaikuttanut? Ruuan maussa ei sensijaan ollut mitään valitettavaa! =o)

    VastaaPoista