sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Gopal (Rongankatu)


Oli tarkotus pitää hetki taukoa take away-ruuasta, mutta kun eilen iski kaamea flunssa, keuhkot on ihan rikki ja Rongankadun Gopal mainosti olevansa sunnuntaisin auki, niin ei auttanut muu kuin lähettää avomies hakemaan ruokaa :)

Listalla oli monta vaihtoehtoa, mutta päädyttiin taas Burgeriin (9.5e) ja Tacoihin (9.5e) :) Silleen kiva kun annosten sisällöt muuttuu jatkuvasti, niin ikinä ei tiedä mitä saa :) Tällä kertaa myös tacoihin kuului bataattiranskalaiset, jotka on pakattu tilan takia hampurilaisannoksen mukaan. Majoneesia avomies oli pyytänyt tohon annokseen reilusti ja toi hampurilainen oli kyllä paras tähän mennessä syömistäni. Tällä kertaa molemmissa annoksissa oli mukana myös pastasalaattia, aivan ihanaa! Jatkossa vois koittaa jaksaa säätää aina niin, että sais pelkkää pastasalaattia (jos niillä sattuu oleen), monet salaatit jää mulla syömättä allergioiden takia.


Tacojen täyte oli vaihtunut, viimeks oli mun mielestä soijasuikaleita ja nyt oli soijarouhetta ja papuja. Vappuna täyte oli parempaa, mutta tänään taas noi kastikkeet toimi paljon paremmin.

Annosten hinnat on noussut euron verran alkuajoista, mutta ei ne ainakaan vielä ole mun mielestä liian kalliita.
Ens kerralla vois tilata eri annokset, sais tehtyä vähän mielenkiintosempia posteja :)


Rongankatu 6
http://www.gopal.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti