sunnuntai 9. elokuuta 2020

Hook

 

Juhlittiin perjantaina mun ekaa viikkoa uudessa työpaikassa ja päätettiin testata Hook! Listalla on vegaaneille ainakin hampurilainen (pihvinä oletettavasti beyond meat josta en oikein pidä), tofusiivet (täytyy testata pian) ja vegaanisetti joka kuulosti niin hyvältä että halusin ehdottomasti testata sen! 

Vegaanisettiin (13,5e) kuuluu paneroituja herkkusieniä, olutpaneroituja sipulirenkaita, paahdettuja Padron paprikoita, ristikkoperunoita, porkkanoita ja kurkkua sekä kaksi dippiä. Ihana annos!!! Valitsin dipeiksi chili- ja valkosipulimajot jotka oli todella hyviä ja sopi ihanasti yhteen kaiken kanssa. Sipulirenkaat oli melko mietoja mutta hyviä ja ristikkoperunat nyt toimii aina hyvän majoneesin kanssa. Sienten kuorrute oli tosi hyvää ja vaikka sienet ei mun lemppareita olekaan niin näistä tykkäsin! Puoliso hullaantui paprikoihin totaalisesti ja itekin tykkäsin. Vaikka tässä oli paljon uppopaistettuja juttuja ja dippejä reilusti niin jotenkin tää ei ollut älyttömän rasvainen annos. Hintakin mun mielestä ihan sopiva. Todella, todella jees, täytyy käydä mahdollisimman pian testaamassa tofusiivetkin. 

Hookin terassilla oli perjantai-iltana mukava fiilis ja dj soitteli musiikkia. Tosi kiva paikka, hassua ettei oo tullut ennen testattua.

Kehräsaari 101

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti