tiistai 24. toukokuuta 2011

Plevna


Tänään tuli kuluneeks 4 vuotta siitä kun mentiin avomiehen kans kihloihin, juhlistettiin sitä sit käymällä Plevnassa syömässä.
Oon käynyt Plevnassa viimeks n.3 vuotta sitten, ja sillon ruoka oli aika säälittävää, mutta nyt kun listalla on pari hyvänkuulosta valmiiks vegaanista annosta, ni päätin uskaltautua maistaan.

Vegaanisia annoksia on Soijastroganov (11.4e) ja Currywurst soijanakeista (7,90/9,90e). Currywurst kuulosti paremmalta mun makuun, mutta kun oon allerginen currylle, niin söin sit stroganovia.
Ruoka oli hyvää, mutta aikalailla sellasta mitä nyt vois kotonakin osata tehdä. Vielä enemmän olis saanu olla makuja ja ruoka olis ehdottomasti ollu parempi jos siinä sivussa olis ollu edes vähän salaattia (lisäkesalaatti listalta 3.5e) ja vaikka nachoja.
Nyt tossa ruuassa ei ollu oikein mitään vaihtelua. Menusta lainattu pätkä "Tomaattinen sipulilla, valkosipulilla ja maustekurkulla terästetty ja soijakermassa haudutettu stroganov riisin kera" kertoo aikalailla kaiken oleellisen.
Plussaa siitä, että annos oli ihan ok kokonen, eikä soijasuikaleissa oltu säästelty.

Kiva juttu Plevnalta että ovat ottaneet menuunsa vegaanisia ruokia, vielä kun vähän säätäisivät tota annosta niin siellä vois käydä useemminkin kun kerran kolmessa vuodessa :)

Itäinenkatu 8
http://www.plevna.fi/

2 kommenttia:

  1. Plevnaa ehdottomasti parempi on saman lafkan Esplanadi, josta saa vegaanista lähiruokaa! Hamppuburger on tullut nautittua useaan kertaan, härkäpapupataa en ole burgerirakkaudeltani edes ehtinyt maistaa.

    VastaaPoista
  2. Joo, oon ihan samaa mieltä! Hampurilaisen oon tuolla syöny, ja se on kyl hyvää. Enäähän listalla ei oo härkäpapuruukkua, mutta herkkutattirisoton saa vegaanisena. Vois kyllä suunnata sinne tässä lähiaikoina kun tulee joku juhlantapanen tai laiskuus iskee :)

    VastaaPoista