torstai 19. huhtikuuta 2012

New York


Käytiin tänään tädin kans lounaalla New Yorkissa. Siellä on ruokalista ja lounaslista mennyt täysin uusiks, joten laitoin jo viikko sitten sinne viestiä ja kyselin onko vegeburgerin soijapihvi vegaaninen. Sain mailin jossa vakuutettiin vegeburgerin olevan vegaaninen. Tänään sitten selvisi että soijapihvi sisältää kuin sisältääkin kananmunaa joten vähän jouduttiin säätään. Kokki ehdotti että soijapihvin tilalle laitettaisiin kasvissekotusta, jossa oli ainakin vihreitä papuja, porkkanaa, kaalia ja purjoa, joku salaattipohja luultavasti siis. Kasviksia ei oltu marinoitu oikein mitenkään, joten se osa annoksesta oli aika kehno, mutta onneks paprikakastike oli vegaaninen ja se toi makua sekä hampurilaiseen että ranskalaisiin. Ananas (+0.5e) autto kans tuomaan burgeriin makua.

Hintaa tuolle annokselle tuli 9e, joten en kyllä uudestaan mene tuota lounasta syömään. Vähän jäi harmittaan kun erikseen olin kysellyt ja silti joutuu pettyyn. Kovasti kyllä tarjoilija pahoitteli tilannetta, että pointsit siitä, mutta kurjaa että New Yorkin lounashampurilainen on nykyään kehnompi kuin edeltäjänsä.

Hämeenkatu 5
http://www.newyork.fi/

5 kommenttia:

 1. Kurjaa, että New Yorkin vegeruuan taso on noin notkahtanut.. :/ Se kun on paikkana kiva ja sieltä löytyy yleensä kaikille jotain mieleistä kun on laajat listat, sijainti hyvä yms.

  VastaaPoista
 2. Kumma ettet saanut edes alennusta, vaikka he tekivat tuollaisen kommahdyksen. Jos olisin sina, laittaisin viela sahkopostia peraan!

  Taa sun blogi on muuten tosi hyodyllinen. En itse ole ollut vegaani kovin kauaa ja totuttelen vasta. En asu enaa suomessa joten sun blogisi helpottaa mua tosi paljon suomi-lomia silmalla pitaen. Kiva nahda, etta siellakin on vegaanisia vaihtoehtoja ilmeisen hyvin ravintoloissa tarjolla - taalla (skotlannissa) sanotaan vaan ei-oota eika varmasti valmisteta vahingossakaan mitaan, mita ei listalta loydy!

  VastaaPoista
 3. Hei, käypä testaamassa uudestaan New Yorkin ruuat! Sieltä saa nykyään ruokalistan mukaan ainakin pariin hamppariin Quorn-pihvit. :) Mulla on vähän oma lehmä ojassa kun parin viikon päästä vietetään poikaystävän kanssa vuosipäivää ja haluaisin ehkä mennä sinne, mutta en tahdo pettyä annokseen. :D Uskoisin kuitenkin olevan hyvä, quorn on tosi maukasta vaikka kotiin sitä tulee ostettua niin harvoin hinnan takia.

  VastaaPoista
 4. Nuo Quorn-pihvit ei oo vegaanisia, niin ikävä kyllä mä en niitä voi käydä testaamassa :)

  VastaaPoista
 5. No voi harmi! Itse olen lakto-ovo, ja olen automaattisesti pitänyt vegaanisina. Höh. Noh, itse menen sitten riskillä :)

  VastaaPoista