torstai 23. elokuuta 2012

Kesän 2012 päivityksiä

En tiedä kuinka tarkkaan ihmiset selaa vanhoja posteja, mutta olen siis päivittänyt Gopalin, Vegemestan ja Kotipizzan alkuperäisiä posteja. Mun mielestä ei ole ollut järkevää luoda uusia sivuja yksittäisille annoksille, jotka on hyvin samanlaisia kuin ne joista posti on alunperin tehty. Onko jollain tästä ajatuksia, onko vaikeempi seurata jos päivitän vaan vanhoja posteja eikä etusivulle tule tietoa tästä?

Lämmin kiitos kaikille lukijoille, yritän taas aktivoitua enemmän kun tulee syksy ja ravintolat vaihtaa ruokalistojaan.

<3 Liina

4 kommenttia:

 1. Uutta tai satunnaista lukijaa ei haitanne, mutta tällainen vanha lukija ei välttämättä huomaa katsoa uudelleen sellaisia postauksia, jotka on lukenut jo aiemmin.
  -Kemppuli-

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä kun Kemppuli, mutta voithan ilmoittaa tällä tavalla jos päivität jotain, tai sitten ainakin parin päivityksen välein.
  Itse siis tarkistan usein vain etusivun tästä blogista (kun olen muuten postaukset lukenut), jos ei ole uutta niin siirryn muualle. Eli minä ainakin toivoisin jotain ilmoitusta jos ei etusivulle tule muuten tietoa päivityksestä. :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä mä ainakin tykkään, jos siitä on suoraan oma uus postaus. Harvemmin tulee vanhempia selailtua, joten jää muuten huomaamatta. Kuitenkin kun käytät nuita tunnisteita niin kaikki saman paikan postaukset saa samalle sivulle.

  VastaaPoista
 4. munkin mielestä olis jees jos tekisit aina uuden postauksen :)

  VastaaPoista