perjantai 30. marraskuuta 2012

Soho


Käytiin tänään Sohossa syömässä. Olin kovin positiivisesti yllättynyt kun aloin lukeen ruokalistaa, siihen kun on erikseen merkitty ruuat jotka on mahdollista saada vegaanisina. Tarjolla on siis vegaaninen hampurilainen kahdella pihvillä ja hummuksella, ratatouillella täytetty uuniperuna, ratatouille pääruokana, vegaaninen aamianen, peruna-papu-curry ja hernekroketit & hummus ranskalaisilla tai ilman. Currya en voi syödä allergioiden takia, enkä oo eläissäni saanut hyvää ratatouillea, joten ne jätin heti pois harkintalistalta ja koska tätini tilas hernekroketit (8.90e) niin päätin maistaa niitä siitä ja tilasin ite hampurilaisen (11.90e).

Oon niin ilahtunut siitä että Sohon tarjonta vegaaneille on noussut näin huimasti, että harmittaa että joudun vähän valittaan ruuasta. Hampurilaisen pihvit ei ollut niin maukkaita kuin viimeks ja jotenkin paljon kuivempia, varmaan paistettu vähemmässä rasvassa. Ja vaikka tykkään hummuksesta kovasti, niin tähän annokseen se ei mun mielestä sopinut. Kasvispihvin maku hukku hummuksen alle, eikä ainakaan tämä hummus mun mielestä sopinut hampurilaisen täytteeksi. Joku majoneesi olis ollut paljon enempi mun mieleen ja se olis auttanut varmaan siihen ettei hampurilainen olis ollut niin kuiva. Höh.


Hernekroketit oli ihan maukkaita, mutta aika kuivia, eikä mun mielestä hummus ollut paras vaihtoehto niidenkään kanssa. En hoksannut kysyä olisko joku erikseen myytävistä dipeistä vegaaninen, seuraavalla kerralla kysyn ja otan sit semmosta tilalle jos on :) Ja tuo vegaaninen aamiainen (jota siis tarjoillaan pitkin päivää toki) on pakko maistaa ens kerralla!

Mutta tosi hieno juttu että vegaanit on huomioitu, täytyy toivoa että annokset tuosta vielä viilantuu, tai ainakin että ite löydän tavan säätää sen täydellisen annoksen tuolla :) Ja kommentoikaa ihmiset ihmeessä jos on erilaisia kokemuksia tuosta hummuksesta tai muuten annoksista, voi hyvin olla että mun makuaisteissa on vaan jotain erikoista :D

Otavalankatu 10
http://www.gastropub.net/soho/

2 kommenttia:

  1. Oh! Siellä on siis taas uusittu listaa, koska viimeksi kun itse olen käynyt ei ole ollut hummusta.. En ainakaan muista. Eikä mun mielestä tuota vegaanisuutta merkittynä.. mut paljon siel on kasvissafkaa aina ollut tarjolla ja itse olen tykännyt kyllä (:

    Pitäsköhän meillä suunnata tänään kans Sohoileen :D

    VastaaPoista
  2. Sohossa vegaaniseen hampurilaiseen on tullut se hummus, kun siellä on alettu tehdä majoneesit paikanpäällä, niin niissä on nykyään kananmunaa. Ite kyllä diggaan tästä uudestakin hampurilaisversiosta, mutta mulle kyllä uppoaa aikalailla ruoka kuin ruoka. :D Sohossa tulee kyllä usein käytyä syömässä, kun se on mukavan lähellä. Ens kerralla ajattelin testata noita hernekroketteja!

    VastaaPoista