perjantai 16. elokuuta 2013

Ravintolapäivä

Katselin noin viikko sitten restaurant.org -sivuilta löytyiskö Tampereelta 18.8 ravintoloita jotka tarjois myös vegaanista ruokaa. En löytänyt yhtään! Nyt listalle on kuitenkin ilmestynyt pari vegaaniystävällistä ravintolaa :)

Tavara-aseman MINI-muffarit - Tarjolla minimuffinsseja, joista vegaanisia ovat minttusuklaat ja sitruuna-salmiakit.
Hinta: 1e/kpl
Klo 10-> Ratapihankatu

VegeRuokaaPikana - Tarjolla huippusalaisella reseptillä kokattua 100% kasvipohjaista Wuorillo-chiliä(tm) itseleivotun focaccia-leivän välissä. Luomua, kasvista, pikana.
Hinta: Wuorillo Single 3€ (annos yhdelle) Wuorillo Tupla 5€ (kaksin aina kaunihimpi) Wuorillo Chili-sunday 2€ (chiliä ja reilu leipätikku)
Klo 12-18 Koskipuisto


Koko viikonlopun on käynnissä myös Chilifest keskustorilla, jossa ainakin Gopal tarjoaa vegaanista ruokaa.

Suunnataan festeille huomenna yhden jälkeen ja enköhän jonkinlaisen postin saa aiheesta kokoon iltapäivän aikana :) Pysykäähän siis kuulolla.

1 kommentti:

  1. Meillä kateltiin valikoimaa vasta aamusella, mutta nyt kolmilla ravintolapäivillä käyneenä tuntuu että Tampereella on vallan erinomainen tarjonta, ja vegaanikin saa helposti mahansa ähkyyn. Tsekkaamistamme paikoista vegaanista murkinaa löytyi ainakin Maratamaratamaratasta ja Raw Sushi Clubista. Lisäksi vegaanisia pikkusyömisiä mainosti useampikin paikka, ja kahdesta näytti saavan myös kasvipohjaista jäätelöä, joiden väliin jääminen nyt hiukan vielä harmittaa.

    VastaaPoista