perjantai 4. lokakuuta 2013

Gopal (Rongankatu)


Rongankadun Gopalin facebook-sivut vois kieltää multa ihan kokonaan. Tänään eteen osui postaus jossa kerrottiin, että illalla on seitanpeijaiset. Joo, mähän pystyn vastustaan...eiku. Avomies poikkes töistä tullessaan hakemassa meille ruokaa. Tarjolla oli tuttujen Gopal-annosten lisäksi tänään siis seitania kertaa kolme. Mukaan tarttui seitanlehtipihvi pippurikastikkeella (10e), seitankebabia tulisella tomaattikastikkella (9.5e) ja pieni maisteluannos seitanpataa. Take away annoksista lähtee kai -10% hinnasta, en ole tästä ihan varma. Ehdittiin tossa jo vähän maisteleen ruokia, joten ajattelin äkkiä kirjoittaa postauksen, että jos tän perjantain iltaruoka ei ole vielä tulilla, niin suosittelen harkitseen Gopalia, se on kahdeksaan asti auki :)

Seitankebabsiivut oli niiiin hyviä. Seitan oli todella hyvin maustettu ja tomaattikastike sopi annokseen hyvin. Seitan olis kyllä varmasti pärjännyt myös omillaan, mutta nyt kaikki maut kietoutui yhteen. Mä en ole ollenkaan tehokas kokki (jos se ei vielä ole tullut kaikille selväksi) ja jos jostain saa alle kympillä näin hyvää seitanruokaa, niin en tiedä tarviiko sitä kotona paljon ruokaa laittaakkaan :)

Seitanlehtipihvi pippurikastikkeella on myös aivan superihana annos!! Se oli ihan yhtä hyvä kuin viimeksi!


Tarjolla oli siis myös seitanpataa ja toki halusin sitäkin koittaa, eli tässä pienempi maistiaisannos kyseisestä ruuasta. Normaalikokoisessa annoksessa olis ollut myös jotain pyöryköitä ja salaattia. Pata oli tosi herkullista ja maukasta. Noiden kahden muun seitanannoksen vieressä tää ei päässyt ehkä ihan oikeuksiinsa, koska noi toiset on niin järkyttävän hyviä, mutta todella maukasta ruokaa tämäkin.

Rongankatu 6
http://www.gopal.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti