maanantai 24. maaliskuuta 2014

Napoli


Kävin tänään tätini kanssa syömässä ja kuten aina kun hänestä on kyse, suuntasimme Napoliin :) Tilasin listalta löytyvän Pasta di Verduran (10.9e), joka kaikessa yksinkertaisuudessaan sisältää pastaa, pestokastiketta, pinjansiemeniä ja rucolaa. Oli hyvää, jopa parempaa kun osa niistä Fantasia pastoista mitä oon syönyt. Rucolan tilalla kun vielä olis basilikaa niin olis parempi. Lisätäyte (olisin halunnu punasipulia) tohon maksaa 1.5e, joten sitten on jo ihan sama ottaa Fantasia pasta kolmella mieluisalla täytteellä (12.9e). Tää annos löytyy lounaslistalta hintaan 8e, joten sillon varsinkin kannattaa harkita.


Kyselin aiemmin vegaanisen leivän perään maililla ja silloin sain vastauksen, että kertomalla ettei voi syödä tarjolla olevaa leipää (sis. maitojauhetta) ja pyytämällä pitsaleipää niin vegaaninen leipä onnistuu. Tänään tarjoilija sanoi, että pitsaleipä maksaa 2e, eikä sillä ole väliä voinko syödä tarjolla olevaa leipää vai en. No, päätettiin kuitenkin tilata leivät kun halusin niitä maistaa. Ihan perus pitsapohjaa mutta ihan kivaa vaihtelua kun pastan joka haarukallinen maistuu samalta. Ei 2e kamala hinta ole, mutta toki tuo vähän turhaan nostaa pastan hintaa plus ei tuota pastaa meinaa muutenkaan jaksaa syödä, saati sitten kun lisänä on kuusi leipää :) Salaattipöydästä muuten löytyy Unkarilaista salaatinkastiketta, joka on merkattu vegaaniseksi, siitä plussaa.

Aleksanterinkatu 31
http://pizzerianapoli.fi/

1 kommentti:

  1. Miksi kaikkialle laitetaan rukolaa, en oikein itse siitä ole innostunut ikinä ja nyt kun tuntuu että sitä tungetaan joka paikkaan :D Pakko sanoa, että aina tulee nälkä kun sun blogiasi lukee. :)

    VastaaPoista