perjantai 4. heinäkuuta 2014

MimiBo cafe

SULJETTU
Tämän kahvilan aukeamista olen odottanut jo jonkin aikaa ja tiistaina se sitten vihdoin tapahtui. Mä pääsin poikkeamaan paikan päällä vasta tänään maha nälästä kurnien. Syötiin avomiehen kanssa puoliksi (tai siis mä söin ja avomies maistoi vähän) seitansalaatti (8.5e) ja seitan-tomaatti pitsanen (6.5e). Salaatti näytti ehkä vähän pieneltä mutta seitania oli reilusti, joten tämä riittäisi lounaaksi yksinäänkin. Seitan oli mureaa ja maukasta, vähän enemmänkin olis voinut olla makua mutta yrttiöljy ja muut täytteet (avokado, tomaatti, sipuli ja viinirypäleet) sopi kaikki yhteen ja salaatin kokonaismaku oli hyvä.


Seitan-tomaatti pitsanen oli hyvää mutta mä jäin kaipaamaan chiliä tai jotain muuta vahvaa makua, nyt tomaattikastike ja pitsamauste oli pääosassa. Seitanin makua ei oikein annoksesta löytynyt, vaikka sitä mukavan paljon tortilllan päällä olikin. Ei-vegaanisessa versiossa tuon päälle tulee vielä juustoa ja soijajuusto sopiskin tohon varmasti loistavasti.


Ainakin tämmöset herkut jäi vielä testaamatta :)

Tänään MimiBossa oli vegaaneille enemmän suolaisia kuin makeita vaihtoehtoja joka sopii mulle loistavasti. Makeita leivonnaisia on jo pitkään saanut Cafe Gopalista mutta Tampere on kaivannut kahvilaa, josta sais vegaanista välipalaa/lounasta. Mä tulen poikkeamaan MimiBossa varmasti jatkossa usein ja niin paljon oli asiakkaita tänään kun käytiin, että selkeesti muutkin on paikasta innostuneet.




Puutarhakatu 11

3 kommenttia:

  1. Kävin tänään, mutta seitania ei kuulemma enää siellä tehdä ja tofukin oli loppu. Jäi salaatit kyllä syömättä, eikä sillä kertaa valikoimasta löytynyt mitään vegaanista suolaista vaihtoehtoa. :(
    No, otin sen sijaan sitten minttu-suklaaraakakakun ja chai-laten soijamaitoon. Kakku ei aivan ollut hintansa väärti, ja chai-latte oli makuuni turhan makeaa, mutta sainpahan kerrankin latteeni kunnolla vaahtoa. <3 Vaikka ensikosketukseni MimiBohon ei mennyt aivan nappiin, paikka oli kuitenkin mukavan oloinen. Ehkä seuraavalla kerralla käy parempi tuuri. :)

    VastaaPoista
  2. Onpa tylsää jos suolaisia herkkuja ei enää ole tarjolla. Eikö tosiaan sit oo ollu menekkiä vai mitä. Kakkuja ja muita makeita on jo pitkään saanut cafe gopalista, joten en tiedä onko mimiboon sitten useinkaan enää menoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :/ Toisaalta voi olla että satuin vain huonoon aikaan paikalle, ja seuraavana päivänä jotain olisin ollut. Seitanin poisvetäminen vain harmittaa, kun en kertaakaan päässyt sitä kokeilemaan... Toivottavasti ottavat vielä takaisin valikoimaan! :')

      Poista