tiistai 17. helmikuuta 2015

Nanda Devi


Etsin tänään hyvää lounaspaikkaa kaupungista ja päädyin viimein testaamaan Nanda Devin lounaan (9.5e). Tarjolla oli kolmea eri kasviskastiketta, joista yhdessä oli juustoa. Lautaselleni päätyi linssikastiketta, maustettua riisiä, kasviskastiketta (sisältö jäi vähän epäselväksi, ainakin porkkanaa, paprikaa ja kukkakaalia olin löytävinäni), pakoroita (näidenkään sisältö ei täysin auennut, mun mielestä ainakin osassa oli sipulia), salaattia, punaista kastiketta (en tiedä mitä se oli) ja papadumeja. Linssikastike oli mun makuun sellanen kutonen, ei pahaa, ei erityisen hyvää. Tuo kasviskastike oli mietoa ja oikein herkullista ja vaikka ainekset jäi vähän epäselviksi, niin silti erilaisia makuja löytyi. Pakorat oli ihan kivoja naposteltavia, eihän niissä kai kuulukaan olla räjäyttävän paljon makua? Salaattipöydässä olis ollut sipulia ja oliiveja mutta jostain syystä niiden sekaan oli laitettu fetajuustoa, en tiedä olisko sipulia/oliiveja saanut sellaisenaan pyytämällä. Tarjolla olis ollut myös mangochutneyta ja jotain chilijuttuja.

Ruoka oli hyvää mutta jotenkin mä kaipaisin enemmän raikkaita makuja. Hetken kun on syönyt, niin kaikki maut jotenkin sekoittuu toisiinsa ja silloin kaipais vähän jotain uutta suutuntumaa ja suolaisuuden ja muun vaihtelua.

Kokonaisuutena tää taitaa olla paras intialainen lounasbuffet mistä oon syönyt (vertailussa SwagathBengol Curry ja Star & Moonlight). Star & Moonlightin herne-munakoisokastike oli ehkä vähän parempaa kuin tuo kasviskastike mutta Nanda Devissä oli mukavasti kaikkea muutakin tuohon lautaselle. Bengol Currylle plussaa vegaanisesta naanleivästä.

Myös Sylvistä löytyy arvio Nanda Devin lounaasta, kannattaa lukea myös se!

Näsilinnankatu 17
http://www.nandadevi.fi/

1 kommentti:

  1. Itse olen saanut pari kertaa Pikkubistro kattilasta hyvää ruokaa Joka päivä tarjolla vegaaninen lounas, monipuolisia, erilaisia annoksia ja mukana aina jotain kunnon prodea. Suosittelen!

    VastaaPoista