perjantai 21. elokuuta 2015

Jack the RoosterLuin facebookin Herkullista vegaaniruokaa ravintoloissa - ryhmästä, että Roosterin kesämenun kasvishampurilainen (14.5e) on saatavana vegaanisena ja on vielä hyvääkin! Noh, tänään viimein kävin testaamassa tuon. Hampurilaisen täytteinä vegaanisessa versiossa on papu-pinaattipihvi, karviaishilloketta ja talon soijamajoneesia.

Viime kesänä vegaanihampurilainen oli vähän tylsä mutta nyt hampurilainen oli huomattavasti maukkaampi. Aloitetaan silti parilla miinuksella: mun mielestä karviaishilloke maistui lettuhillolle ja oli siis liian makeaa, mutta toisaalta, serkkuni söi saman annoksen ja tykkäs hillosta. Mun mielestä ranskalaiset oli vähän mauttomia mutta serkku tykkäs niistä erityisen paljon, joten aikalailla makuasioita :)

Kokonaisuutena hampurilainen oli kyllä oikein maukas, ajoittain jopa ihan loistava (niissä haukuissa kun soijamajoneesia oli reilusti). Soijamajoneesi oli niin herkullista, että sitä aion tilata seuraavalla kerralla lisädippinä ranskalaisille. Pihvi itsessään ei ollut mitenkään supererityinen mutta muiden täytteiden kans toimi.

En tiedä koska kesämenu loppuu, toivottavasti syksyllä olis taas jonkinlaista vegaaniruokaa tarjolla. Annoin tarjoilijalle positiivista palautetta ja hän sanoi, että muutkin on antanut, joten toivottavasti tulemme kuulluksi.

Satakunnankatu 13 B
http://www.jacktherooster.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti