keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Ravintola Sanna


Päivitys: Ravintola Sanna on sulkenut ovensa ja muuttanut Turkuun.

Jeeeeeee! Tästä päivästä lähtien Tampereelta saa pitsaa jossa on vegaanista juustoa!! Ravintola Sanna vastasi ennätysvauhtia asiakkaiden toiveisiin ja nyt mun ei tarvi enää ikinä syödä muuta pitsaa kuin tätä :) Paprikaa, punasipulia, ananasta, aurinkokuivattua tomaattia (yhden täytteen sai normijuuston tilalle) ja vegaanista juustoa <3 Juustoa oli (kuten kuvasta näkyy) reilusti.Vegaaninen juusto maksaa +2.5e, mutta edelleen melko edullista, neljän täytteen pitsa kympin. Etsivät vielä edullisempaa juustovaihtoehtoa, joten voi olla että hinta vielä putoaa. Ja maku, apua, tää on niin hyvää. Jäi vielä yli puoli pitsaa, mutta oli pakko tulla kertomaan äkkiä kaikille tätä ilosanomaa :) Suosittelen ehdottomasti!

23.2


Nykyään Sannasta saa pitsan täytteeksi seitania! Oli hyvää, ei ihan niin rasvaista ja täydellistä kuin voisi olla, mutta kiva lisä tarjontaan :)

Joukahaisenkatu 3 (Kaleva)

6 kommenttia:

 1. Oi, tätä pitää päästä testaamaan! :)

  VastaaPoista
 2. Suosittelen! Söin liikaa, mutta olen onnellinen :)

  VastaaPoista
 3. Siis nyt on pakko kommentoida kyllä! Asuin Kalevassa vielä noin vuosi sitten, ja silloin Sannan tarjonta oli.. noh, aivan kamalaa. En ole eläessäni syönyt yhtä karmeaa falafel-pitaa (lähinnä sen sisällä oleva kastike oli oksettavaa vaaleanpunaista mönjää). Tiedätkö, ovatko omistajat vaihtuneet, vai onko vain tapahtunut käsittämätön ryhtiliike? :D

  VastaaPoista
 4. En yhtään tiedä onko omistaja vaihtunut. Jotain selkeesti ainakin on tapahtunut, oon syöny tuolta arviolta 20 annosta ja aina on ollut hyvää :) Oon syöny myös ton pitan eikä ollut vaaleanpunaista mönjää :) Facebookiin ovat liittyneet marraskuussa 2014, että voihan olla, että sillon on omistaja vaihtunu.

  VastaaPoista
 5. sannan pitsa oli niiiiiin hyvää, maistoin just perjantaina ekaa kertaa. oi oispa sanna lähempänä.

  VastaaPoista
 6. On kyllä todella onnistunut tuo pitsa, vaikea keksiä mitään valittamista :)

  VastaaPoista