perjantai 4. maaliskuuta 2016

Pikkukiinalainen


Testasin Pikkukiinalaisen piiiitkästä aikaa. Kävin täällä vuosia sitten todella usein, mutta kun selvisi, että vegaanisena myyty ruoka oli aina sisältänyt epäveg. aineksia, meni maku koko paikasta. Vegaaninen Tampere -facebookryhmässä kuitenkin kerrottiin kuukausi sitten, että nyt ruokaa saa myös oikeesti vegaanisena. Epäilystä täynnä päädyin paikan päälle pari viikkoa sitten.

Tarjolla on tofuruokia mutta myös annoksia joissa on käytetty "korvikelihaa". Kyselin niiden vegaaniudesta ja pitkän keskustelun lopputuloksena jäin siihen ymmärrykseen, että annokset kyllä sisältävät jotain epävegaanista (liha/kala/osterikastiketta?) mutta annokset saa kyllä vegaanisena, kun kertoo olevansa kasvissyöjä.

Tilasin "naudanlihaa" ja sipulia sekä "kanaa" ja cashewpähkinöitä. Annokset maksoi mukaan ostettuna muistaakseni 7e/kpl. "Naudanliha"-annos oli ihan jees, melko mieto, ei superrasvainen ja sipuli oli hyvää. Aika mitään sanomaton kylläkin, ehkä joku muu kastike olis ollut parempi. "Kana"-annoksesta en kauheesti voi sanoa mitään, epäilen että se oli jotenkin epäonnistunut, koska söin sitä yhden haarukallisen ja se maistui niin kamalalta että loppu jäi syömättä :(

Onko jollain tästä paikasta hyviä kokemuksia? Mikä annos on herkullinen? Mielelläni testaisin lisää, herkullinen ja näin edullinen take away -ruoka olis kiva juttu.

Tuomiokirkonkatu 34

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti