perjantai 29. huhtikuuta 2016

Happy Panda ja Ravintola Sanna


Testasin tänään Tammelantorin uuden ruokakojun, Happy Pandan. Olin tästä tosi innoissani etukäteen, mutta oli vähän pettymys :( Menussa on vain liharuokia, mutta kaikki ruuat saa myös vegaanisena. Tarjolla mm. kevätkääryleitä, ananaskastiketta, currykastiketta ja tulista kastiketta. Ymmärsin, että liha korvataan tofulla tai munakoisolla, pyysin tofulla, mutta selkeesti liha korvataan tofulla ja munakoisolla. Ite kun en tykkää munakoisosta yhtään, ni oli vähän tylsää. Toki varmasti sais vaan tofulla ku osais pyytää. Tuossa rasiassa on riisi jo mukana, joten suuri tuo annos ei ole ja me jaettiin se vielä puoliksi, joten ei kauheen täyttävää. Tilattiin sit äsken Sannasta ruokaa, siitä lisää alempana :)

Tilasin tofua (ja vahingossa munakoisoa) ananaskastikkeella, jossa oli myös sipulia ja porkkanaa. Hinta normaalisti 5.9e, nyt Tapparan voiton takia alehinta 4.5e. Ei mitenkään pahaa (kun jätti munakoisot syömättä) mutta tosi plääh. Ei oikein mitään makua, jäi tosi mitäänsanomaton fiilis. Kokki sanoi että oli tänään toista kertaa töissä, joten ei kannata menettää toivoaan vielä, ehkä ruoka paranee. Ja ehdotin että tekisivät selkeän kasvislistan niin olis meille helpompaa. Kevätkääryleet oli valmiskamaa, semmonen 6 ½.No mut sit Ravintola Sanna. Olin tänään 10 tuntia lapsenvahtina ja kun tuo lounas oli mitä oli, niin nälkä oli aika törkee ku pääsin seitsemältä kotiin. Huomenna töitä, ei mitään eväitä, ni päädyttiin tilaan Sannasta ruokaa. Seitan on uudistunut, ite tykkäsin tästä vielä paljon enemmän kuin viimeksi. Nyt seitan oli siivutettu tosi ohueksi ja marinadi oli oikein maukas. Seitan oli melkein yhtä hyvää kuin Rongankadun Gopalin seitan ja se on paljon sanottu se! Nykyään seitanannoksiin kuuluu myös maukas vegaaninen jogurttikastike, ite pyysin sen maistiaiseksi tohon sivuun. On kyllä hyvä annos ja hinta vaan 7.5e. Jos tää seitan ei oo teistä hyvää tai on muita toiveita, ni kannattaa antaa palautetta :)


Happy Panda
Tammelantori

Ravintola Sanna
Joukahaisenkatu 3 (Kaleva)

3 kommenttia:

 1. Hieno homma, että muuttivat annosta! Varsinkin tuo jugu kastike iso plussa :) Pitäisiköhän sitä hieman tilata, kauhea nälkä tulee näistä kuvista :D

  VastaaPoista
 2. Mä en nyt oikein tiiä, mä tilasin viikonloppuna sannasta tuota seitania ja mun mielestä se ei ollut nyt olleskaan hyvä, enkä lämmennyt kyllä tuolle jogurttikastikkeellekkaan. Maistu jotenkin tosi tunkkaiselle ja jollekkin tietylle mausteelle, jota en kyllä millään saanut mieleen et millekkä.

  Voi olla et hetki menee kun tulee seuraavan kerran taas sieltä tilattua /:

  VastaaPoista
 3. Oho, kurjaa ettet tykänny. Mun mielestä se oli tosi hyvää, eihän se seitan missään nimessä mitenkään kevyttä/raikasta ole, että sellanen tietty tunkkasuus kyllä. Seitan varmaan vaihtelee vielä, kannattaa antaa palautetta. Jogurttikastike oli musta hyvää, mutta juurikin tuolleen pienissä määrin, yleensä en tykkää jos se on liian hallitseva.

  VastaaPoista