maanantai 13. kesäkuuta 2016

Roast


Oltiin eilen suvun kanssa Roastissa syömässä. Käytiin testaamassa avomiehen kanssa Roastin uusi menu neljä viikkoa sitten, silloin söin seitanpyttipannun joka oli valtava pettymys, joten päätin eilen testata listan toisen vegaaniseksi muutettavissa olevan annoksen eli seitanhampurilaisen (16e). Vieläkään ei ollut mitään hirmuista makujen ilotulitusta, mutta huimasti parempi annos kuin pyttis.

Hampurilainen oli melko pieni ja täytteitä olis saanut olla enemmänkin, mutta maku oli (ihan) hyvä. Seitan oli bbq-kastikkeen ansiosta paljon maukkaanpaa kuin pyttipannussa, mutta vieläkin maku oli mieto ja seitan oli rakenteeltaan vähän sitkeää, Hampurilaisen sisällä ollut salaatti oli hyvää ja onneksi bbq-kastiketta oli laitettu melko vähän, joissain paikoissa bbq-kastiketta on niin paljon että mitään muita makuja ei enää löydy.

Kokonaisuutena ihan jees ravintolakokemus, mutta en itse oo tätä menossa uudestaan syömään. Tampereella on niin monta loistavaa ruokapaikkaa joissa tuolla 16 eurolla saa superherkullista ruokaa, että ihan ok -paikoissa ei oikein kannata käydä. Mutta jos jollain teistä matka Roastiin syystä tai toisesta käy, niin ei tarvitse huolia, kyllä siellä mahansa saa täyteen :)

Tammelan puistokatu 34
http://roast.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti