keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Pyynikintorin kiinalainen grilli


Blogitekstin mukaan oon käynyt viimeksi Pyynikintorin kiinalaisella grillillä huhtikuussa 2013. Tänään flunssaisena päätin hypätä Tammelasta bussiin ja hain grilliltä ruokaa. Menuun on merkattu vegaaniset ruuat ja sen lisäksi tarjolla oli uusia(?) kasvisannoksia joiden vegaanisuutta en tiedustellut (esim. soijasuikaleita&ananasta ja friteerattua maissia). Tilasin tofu peking (7e) ja tofua ja pähkinöitä (7.5e) annokset ja yhden kasviskevätrullan (1.2e). Annokset oli todella runsaat, joten noista söi kaksi ihmistä ja huomiseksi jäi vielä lounasannos.

Peking tofua oon tilannut aiemminkin, se maistui nyt paremmalta kuin mitä muistin ja mitä oon 2013 siitä tänne kirjoittanut. Kastike on ihanan makeaa ja sipulia ja tofua on mukavan paljon. Kevätrullat ei oo ikinä ollut tuolla kauheen erityisiä, nyt rulla oli menettänyt kaiken rapeutensa kun se oli upotettu sweet chili-kastikkeeseen. Rullat ei oo kalliita, mutta jatkossa keskityn noihin tofuannoksiin.


Cashewpähkinä-tofukastike oli alkuun vähän mitäänsanomatonta, mutta muutaman haarukallisen jälkeen maku jotenkin voimistui ja tykkäsin kyllä kovasti, Tosi positiivinen ruokailukokemus kaikkinensa, edullisesti valtava määrä hyvää ruokaa! Täytyy käydä jatkossa vähän useammin eikä kolmen vuoden välein :)

Pyynikintori

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti