keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Pyynikin Munkkikahvila (Keskustori)


Kävin joulun alla testaamassa Pyynikin Munkkikahvilan keskustorin toimipisteen salaatin, mutta silloin soijajogurtti-tzatziki oli loppu joten päätin jättää arvion kirjoittamisen myöhempään ajankohtaan. Tänään viimein kävin hakemassa salaatin töihin :)

Salaattiin (7,5e) saa valita täytteet itse; yhden päätäytteen (bataattipyörykät), kaksi lisätäytettä ja kastikkeen. Mä valitsin lisätäytteiksi maissin ja marinoidun punasipulin ja ne sopi pyöryköiden ja tzatzikin kanssa mainiosti. Pyöryköiden reseptiä on taidettu vähän säätää, ne oli huomattavasti parempia kuin joulukuussa. Salaatti oli runsas ja täyttävä, ainoa pieni miinus tulee siitä että tzatzikia olis saanut olla vähän enemmän. Leipä oli paahdettua, joka ei toiminut mukaan otettaessa koska töihin päästyäni leipä oli ihan korppua, tuore ciabatta toimis paljon paremmin.

Tänään salaatti oli onnistunut, nää maut yhdessä sopi mulle paljon paremmin kuin joulukuussa syömäni yhdistelmä bataattipyöryköitä, nachoja, tuoretta ananasta ja appelsiini-dijon-vinaigretteä. Kiva että salaatin saa koota ite, löytyy kaikille sopivat yhdistelmät. Lounasaikaan vegaanisen munkin saa salaatin kylkeen eurolla :)

Kotiinkuljetus onnistuu Foodoran kautta.

Keskustori 1
http://www.munkkikahvila.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti