perjantai 6. lokakuuta 2017

McDonald´s


Tästä tulee postaus jota en koskaan uskonut tekeväni: eli terveisiä McDonald'sista! Alkuviikosta Tampereen Mäkkäreihin tuli testaukseen 100% vegaaninen hamppari McVegan! Hinta on 3e ja pakkohan se oli käydä testaamassa!

Hampurilaisessa on soijapihvi, vegaaninen McFeast-kastike, ketsuppia, sinappia (pyysin ilman), salaattia, tomaattia ja suolakurkkua. Oli hämmentävän hyvää, paljon parempaa kuin odotin! Toki tämä on hyvin selkeästi pikaruokaa, mutta sellaisena todella onnistunut! Täytettyjä voileipiä on saanut Tampereelta jo pitkään, mutta tän tyylistä lämmintä ja halpaa pikaruokaa on kyllä toisinaan tehnyt mieli.

McVegan tarjolla Tampereen Mäkkäreissä 4.10.-21.11.2017 ja jos se saavuttaa suuren suosion se saattaa levitä myös muualle maahan.

http://www.mcdonalds.fi/

4 kommenttia:

  1. Testasin tätä eilen ja fiilikset olivat täysin samat: tämähän on yllättävän hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääsi kyllä yllättämään! Ja hintakin tosi passeli!

      Poista
  2. Mammalla meinasi laatta lentää kun söi kyseistä burgeria. No makuja / mielipiteitä on paljon. Oli se sitten ammattilainen tai ei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurja kuulla ettet tykännyt! Onneksi vegaanisia tuotteita tulee nykyään monilta eri valmistajilta joten kaikille varmasti löytyy ne omat lempparituotteet :)

      Poista