lauantai 16. helmikuuta 2013

Gringos Locos

SULJETTU
Käytiin tänään juhlistamassa elämää ja parisuhdetta Gringos Locoksessa :) Vegaanisena onnistuu ainakin hampurilainen ja Tostadas, mutta Tortas kuulosti niin hyvältä, että päätin maistaa sitä. Annokseen kuuluu maalaisranskalaiset, talon maissileipää savutofutäytteellä ja lisäksi välissä on salaattia, tomaattista salsa mexicanaa ja marinoitua punasipulia. Annoksesta jää pois papumuhennos Suarezin tapaan, siinä oli kermaa tms.

Ensinnäkin, annos oli hämmästyttävän suuri! Tofua oli kolme isoa siivua ja ranskalaisia ja leipää oli reilusti. Tykkäsin kyllä maustakin, savutofu on mun uus lemppari. Jotain pientä tosta annoksesta jäi puuttumaan, tuo papumuhennos olis varmasti sopinut loistavasti ja ens kerralla tilaan tohon lisäksi chipotlekastiketta. Myös hurjan tulinen Naga Morich-kastike on vegaaninen, jos sitä joku uskaltaa maistaa.
Salsa mexicanassa oli mun makuun ihan tarpeeks potkua :)

Mutta ei siis sen kummempaa analysoitavaa, kuvasta varmaan saa aika hyvän käsityksen annoksesta. Jos tykkäät savutofusta ja guacamolesta, tykkäät varmasti tästä.

Kehräsaari
http://www.gringoslocos.fi/

1 kommentti:

  1. Pitäsköhän tota uskaltaa joku kerta maistaa uudelleen.. Kerran mitä maistoin ni en kauheesti tykänyyt, en tiedä oliko se tuo maissileipä joka sit jotenkin vähän tökki /:

    VastaaPoista