keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Soi Soi

SULJETTU
Soi Soihin on tullut lounas! 9.3e hintaan kuuluu alkusalaatti, mikä vaan ruoka-annos ja jälkkäriks kahvi, tee tai kaakao. Olin ihan innoissani menossa lounastamaan, mutta vielä ei ollutkaan saatavilla kaakaota ja koska en juo kahvia enkä teetä niin päätin tilata listalta ihan normaalisti annoksen.

Soi Soi kyseli ruokailijoilta ja facebook-tykkääjiltään kuukausi sitten ehdotuksia uuteen menuun ja minähän heti heittelin ideoita :) Ehdotin, että olis kiva jos pitataskujen sivuun olis saatavilla jotain lisukkeita, esim perunoita, koska yhdestä taskusta ei oikein lähde hirmunälkä. Selkeesti ehdotuksia on kuunneltu koska nykyään Soi Soista saa pitataskujen kanssa lisäkeperunat hintaan 2e. Nyt täyttävän annoksen yhteishinta on 9.5e, joka ei ainakaan mun mielestä ole yhtään liian kallis.
Perunoiden kanssa tuli talonkastiketta (?), mutta listalla on myös kolme muuta vegaanista kastiketta/dippiä ja varmaan tuohon sais pyydettyä myös jotakin niistä.

Tykkäsin annoksesta hurjasti! Seitankebab nyt on aina ihanaa ja noi perunat oli maukkaita, joskin vähän olis saanut olla suolaa enempi. Mut tosi mukava ylläri oli kun näin annoksen, jostain syystä automaattisesti ajattelin perusranskiksia kun tilasin.

Ja muuten, maistoin yks päivä uudestaan tofutaskua! En oikein tykännyt siitä silloin ekalla kerralla mutta ajattelin, että maistan uudestaan kun hinta on vaan 5e. Avomies oli ruokia sillä kertaa hakemassa ja oli sanonut myyjälle, että "tee niin hyvä tofutasku kun osaat" ja voi pojat että olikin hyvää :D Luultavasti tofua on nykyään marinoitu vähemmän, se ei ollut niin soijakastikkeinen kun ekalla kertaa. Pääsi kyl yllättään, oli älyttömän herkullista. Tuun tilaan jatkossakin noita, toivottavasti pysyvät yhtä maukkaina. Alla kuva siitä miltä tofutasku näyttää kun se on matkustanut 15minuuttia pakkasessa laukun pohjalla :)


Niin ja semmonen juttu vielä, että kun tilasin tota seitankebabia niin myyjä kysyi erikseen, että saako laittaa valkosipulia ja chiliä. Kiva kun kysyvät, ei tule sitten kellekään yllätyksenä tulisuus eikä kenenkään tarvi haista loppupäivää valkosipulille jos ei halua :)

Hyvää kehitystä Soi Soi, jee!

Aleksanterinkatu 29
www.soisoi.fi/

1 kommentti: