torstai 18. huhtikuuta 2013

Kahvilla


En ehdi vielä tänäkään sunnuntaina maistaan Kahvillan brunssia, niin käytiin sit tänään katsastamassa Kahvilla lounaan osalta. Erillisiä lounasruokia ei ole, vaan kaikki menun annokset on lounasaikaan edullisempia (8e). Päädyin Vegenachoihin joihin kuuluu lämpimiä maissilastuja, luomutomaattisalsaa, tomaattia, kidneypapuja, sipulia, paprikaa, jalapenoja, tofua ja herneenversotzatzikia. Tomaatit ja jalopenot jätin pois ja pyysin tilalle reilusti sipulia, jota olis kyl mun makuun voinut olla vieläkin kolme kertaa enemmän :) Annos oli maukas ja yllättävän täyttävä, mutta ruoka olis saanut olla monipuolisempaa (tähän olis ehkä auttanu ne tomaatit ja jalopenot), jotenkin ei löytynyt tarpeeks vahvoja makuja ja annos oli aika ykstoikkonen. Mun makuun tofu oli turhan miedosti maustettu, mutta siis kaikenkaikkiaan ihan pätevä lounasruoka.

Pieni moka tapahtu kun ruuat tuli pöytään, myyjätyttö oli nimittäin unohtanut mun annoksesta kokonaan tofun pois :) Mutta tilanne hoitu kyllä nopeesti kuntoon ja saatiin jälkkäriks suklaakakunpala pahoitteluna.


On muuten ollut yllättävää huomata kuinka paljon kriittisemmäks sitä on näiden parin vuoden aikana tullut, Gastropavun alkuaikoina olisin luultavasti kehunut tätä ruokaa kovasti. Nykyään vegaaneille on tarjolla niin paljon vaihtoehtoja ja tosi hyviä annoksia, että jotenkin perusruoka ravintolassa ei enää innostuta niin paljon kuin ennen. Enää ei tarvi olla kiitollinen siitä, että saa edes jotain naamansa eteen, vaan oikeesti voi jo vähän odottaakin ruualta.

Niin ja tosta Kahvillan sunnuntaibrunssista sen verran vielä, että kyselin facebookissa mitä siellä on vegaaneille tarjolla ja sain vastaukseksi : "Tarjolla on aina vegaanista tzatzikia, marinoitua tofua, soijamaitoa ja- jugurttia, vegaanista margariinia, leipää ja kasvispyöryköitä. Ja lähes käikki myslituotteet, osa muroista ja tietenkin kasvikset ja hedelmät. Pitäisi saada vegaaninkin vatsa täyteen ja kasvisbrunssi on myös hieman edullisempi."

Aaltosenkatu 31-33
http://www.ravintolakahvilla.fi/

1 kommentti:

  1. Meillä piti mennä joku viikko takaperin käymään siellä brunssilla, mut sit lauantai-illan suunnitelmat meniki niin et oltiin aamusta viel Ylöjärvellä... mut ehkä tässä vielä joku sunnuntai :D

    VastaaPoista