tiistai 25. kesäkuuta 2013

Kahvilla


Kävin toissa viikolla testaamassa Kahvillan sunnuntaibrunssin tätieni kanssa (Kasvisbrunssi 10.5e). Ylläoleva annos näyttää allergioiden takia vähän säälittävältä, mutta älkää huolestuko, mahan saa kyllä täyteen :) Tarjolla oli ainakin tofua, falafeleja, kasviksia, tsatsikia, leipää, mehuja, muroja, hedelmiä ja vohveleita. Osa leivistä oli tullut naapurin Ruokapuoti Lempistä, yläkuvan leipä oli tosi hyvää, harmi kun Lempin leivät pääsi loppumaan nopeasti.


Muroja oli montaa eri laatua (vegaanisuus kannattaa tarkistaa paikan päällä) ja niiden kanssa olis ollu erilaisia pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä, hiutaleita ja muita juttuja, mun lautaselle päätyi perusmuroja soijamaidolla ja mansikoilla. En ollu syöny muroja vuosiin ja ne maistui yllättävän hyvälle.Vegaanista vohvelitaikinaa ei ollut automaattisesti tarjolla, mutta kun kysyin niin sitä tehtiin kyllä. En muista oonko ennen syönyt vegaanisia vohveleita, oli hirmu hyvää! Vohveleiden kanssa oli tarjolla raparperihilloa (joka ehti loppua ennen kuin pääsin maistaan) ja marjoja. Jatkossa on saatavilla kai myös vaahterasiirappia. Tuossa vohvelin päällä on jotain muuta siirappia jota oli tarjolla teen kanssa.


Jopa tälläisen allergikon mielestä tuo 10.5e on brunssista sopiva hinta, saati sitten kun vois syödä kaikkea vegaanista mitä on tarjolla.

Aaltosenkatu 31-33
http://www.ravintolakahvilla.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti