tiistai 18. kesäkuuta 2013

Soi Soi

SULJETTU
Käytiin tänään katsomassa Eliisa-teatterin Pikku Pietarin piha - näytelmä Amurin työläismuseokorttelissa ja sitä ennen suunnattiin syömään Soi Soihin pitkästä aikaa. Tarjolla on useita vegaanisia annoksia, mutta koska paria näistä ei voitu tehdä raaka-aineiden puuttumisen vuoksi, niin päädyin Rumpukeppeihin paistetuilla perunoilla (9.2e). Kuten kuvasta näkyy, annos oli tosi iso ja siinä oli kovasti kaikkea. Soijanuijat näytti pelottavan paljon kanalta, mutta maku oli oikein hyvä ja nuijat olikin ehdottomasti annoksen paras osa. Salaatti paahdetulla sipulilla ja kaalisalaatti sopi hyvin soijanuijien kanssa, mutta jotenkin noi perunat ei oikein maistunu. En tiedä sitten olisko mun makuun pitäny olla vähän enempi suolaa, vai tökkiikö toi yrttiseos, mut jotenkin ei vaan uponnu. Toi majoneesi ei ole yhtään mun makuun, täytyy ehdottomasti kysyä ens kerralla sen tilalle jotain muuta, tääkin annos hyvällä dipillä olis ollu aivan superhyvä.

Mutta siis oikein maukas ja tosi täyttävä annos! Jotenkin tuntuu et oon tullut tosi kriittiseks ruuan suhteen kun oon syöny muutamassa paikassa viime aikoina ihan huippuhuippuhyvää ruokaa. Kaikki Soi Soin annokset oli alle 10e, joten täytyy kyllä käydä koittamassa tässä kesän aikana muitakin vegaanisia ruokia.

Pientä kritiikkiä siitä, että Soi Soi mainostaa itseään sloganilla "Herkullista kasvisruokaa pikaisesti" ja me jouduttiin odottaan ruokia yli puol tuntia. Paikassa oli iltakuudelta vaan yks poika töissä ja yhdessä vaiheessa paikka oli aika täysikin, joten tän pojan piikkiin odottaminen ei mene, mutta ehkei kannata mainostaa paikkaa "kiireisille kaupunkilaisille", kun yks jannu pyörittää keittiöö ja tarjoilua. Mutta en mä kiukuttele, varataan vaan ens kerralla paremmin aikaa, nyt oli toi teatteri, niin oli tarkotus vaan käydä äkkiä nappaamas jotain :)


Aleksanterinkatu 29
www.soisoi.fi/

1 kommentti:

  1. Heh, sen mitä oon satunnaisesti käynyt SoiSoissa ja Vegemestassa, niin yleiskokemus on, että niissä taitaa olla erikoisempaa, jos mikään ei ole joskus loppu. Ja harvoin nää tyypit sitä edes mitenkään pahoittelee. Toteaa vain, että se ja se on tänään loppu.

    VastaaPoista