maanantai 22. heinäkuuta 2013

Frankly


Oltiin tänään ostoksilla tädin kanssa ja kun hän halus ehdottomasti syödä lounaaksi pastaa, niin sitten pitkän miettimisen ja nettitutkiskelun jälkeen päädyttiin Franklyyn syömään. Söin joskus 9 vuotta sitten listalta edelleen löytyvän pestopastan, joka oli silloin järjettömän hyvää ja toivoin vähän että se onnistuis vegaanisena tänäänkin. No ihan niin hyvin ei käynyt, pestossa on juustoa, eikä keittiössä ollut tuoretta basilikaa mistä olis voinut tehdä vegaanisen peston. Jos ilmoittaa tulostaan etukäteen, niin silloin tuokin annos onnistunee vegaanisena. Täti otti tuon pastan sellaisenaan ja annos näytti muuten samalta kuin vuosia sitten, mutta pestoöljyä oli nyt desi vähemmän :)

Mutta sitten siihen mitä söin tänään! Eli listalta löytyy Pasta Peperonata (12.8e), joka on valmiiksi vegaaninen kunhan pyytää jättään pois pastan päälle kuuluvat juustolastut. Valkosipulinen tomaatti-kasvispasta ja ratatouille kasviksia - kertonee melkolailla kaiken oleellisen. Hyvää peruspastaa, tomaattikastike oli ihan maukasta ja annos oli tosi iso, vähän tylsä vaan. Joku proteiininlähde olis ollut toivottava, tonkin annoksen pisteet olis noussu kovasti jos mukana olis ollu edes muutama papu. Leipä ja maukas oliivi-valkosipulitahna paransi hinta-laatusuhdetta, ilman niitä olisin pitäny tota hintaa aika hurjana.
Tätä annosta ei tarvi uudestaan käydä syömässä, mutta pestopasta on kyllä pakko käydä testaamassa, voiko se oikeesti olla niin hyvää kuin muistan :)

(Yllätysruokailu -> kännykkäkamera)

Hallituskatu 22
http://www.ravintolafrankly.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti