torstai 11. heinäkuuta 2013

Thai & Laos


Kamomillan Konditorian Satu mainitsi blogipostissaan, että tykkää kovasti Thai&Laos Restaurantista, joten minähän suuntasin tiistaina tsekkaamaan Näsilinnankadun ravintolan. Listalla oli ihanan kuuloisia currykookosmaito-annoksia (joita Satukin kehui), mutta kun en voi kookosta syödä niin päädyin maistamaan Phad Si Iu Phak Ruam Tofu-annosta (Paistettua nuudelia, erilaisia vihanneksia ja tofua) ja Phad Priou Waan Phak Ruam-annosta (Paistettuja erilaisia vihanneksia hapanimeläkastikkeessa). Tarkoitus oli syödä nuudelit lounaaksi ja katsoa jos illalla maistais toista ruokaa ja loput sitten seuraavana päivänä evääks. Noh, nuudeliannos oli niin valtava, etten saanut sitä kokonaan syötyä tiistain aikana ja vielä tänäänkin söin eväinä hapanimeläkastiketta ja riisiä :)

Nuudeliruoka (12.5e, take away 7.5e) oli hyvää, nuudelit oli tosi maukkaita ja annos oli tosiaan valtava. Kasvisten maku oli yllättävän mitätön, jotenkin kaikki raikkaat maut oli saatu laimenemaan. Mun maailmassa nuudeliwok on kasa kasviksia ja vähän nuudeleita siellä seassa, tämä oli valtava kasa nuudeleita ja muutama hassu kasvis seassa. Nuudelit ehti mennä aika mössöksi puolen tunnin kotimatkalla, vois kuvitella, että tää annos olis parempi paikan päällä syötynä. Mutta siis itse nuudeleiden maku oli hyvä ja tää annos toimis loistavasti kahdelle hengelle jaettavaksi ja silloin hintakin olis tosi edullinen. Eka nuudeliruoka mitä oon syöny raflasta, ihan positiivinen kokemus kuitenki.


Hapanimeläkastike (12.5e, take away 7.5e) oli ihanan maukasta, tuli heti mieleen Kim Longin (jota kaiholla kaipaamme) Tofua ja ananasta-annos. Tässäkin oli kasvisten lisäksi paljon ananasta ja kasvikset toimi tässä ruuassa paremmin kuin nuudeleissa. Tofuahan tää annos kieltämättä kaipas, mutta sitä olis saanut lisähintaan 2.5e, että täytynee joskus maistaa uusiks. Tofun kanssa olis ollut huippuannos, nyt vaan hyvä.

Erityistä plussaa palvelusta joka oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Nää annokset oli kai valmiiksi vegaanisia, mutta currykookosmaito-annoksissa on ainakin kermaa ja jossain on kai osterikastiketta, joten kannattaa selittää tiskillä mitä syö ja mitä ei. Täytyy kyl joskus tilata avomiehelle tuollanen allergia-annos, mä haluun ees vähä maistaa :)


Näsilinnankatu 23
Suvantokatu 7-9
http://www.thai-laos.fi/

1 kommentti:

  1. Tuonne täytyy ehdottomasti mennä kokeilemaan. Hyvä kun varoitit siitä kermasta.
    -Kemppuli-

    VastaaPoista