torstai 22. elokuuta 2013

Rax


Yritettiin keksiä viime viikolla jotain uutta kivaa ruokapaikkaa ja muutaman mutkan jälkeen päädyttiin Raxiin syömään :D Ekaks käytiin kysymässä Piazza Foodfactoryssa olisko niiden vegeburger mahdollista saada vegaanisena - no ei ole. Salaatista olis saanut säädettyä vegaanisen, mutta jatkettiin eteenpäin. Seuraavaks pysähdyttiin Comon kohdalla, mutta kun ulko-ovella olevasta menusta ekana osui silmiin: parsarisotto 15.9e niin ajateltiin ettei taida olla meidän paikka. Siitä sitten Cafe Europan listaa tutkimaan :) Listalla on ihan kivan kuuloinen tofuleipä, mutta muistelin lukeneeni jostain, että arinaleipä ei ole vegaanista, joten tarjolla olis ollu tofu-ruisleipää eikä se oikein innostanut. Sitten katseltiin hetki Soi Soita, mutta mies ei oikein innostunut siitä ja koska Kustaa Kolmoseen oli muka pitkä matka niin hymyssä suin suunnattiin Hämeenkadun Raxiin tekemään postausta vegaaniruokablogiin :)

Itse asiassa Rax ei ole ollenkaan hullumpi paikka vegaanin näkökulmasta - tarjolla on paljon erilaisia salaattiaineksia, nachoja, sipulirenkaita ja pyytämällä saa vegaanista kasvispitsaa johon saa itse pyytää haluamansa täytteet. Pitsa ei ollut mitenkään erityistä, tuota salaattia tuli lähinnä syötyä. Tarjolla on muutamaa salaatinkastiketta joista pari on luultavasti vegaanisia, en ite ottanut mitään niin en tutkinut asiaa kovin tarkasti. Tuotetietokansio on kätevä, siitä selviää esim. missä tuotteissa on maitoa. Valkosipulimurska öljyssä nousi ykköseks, täysin koukuttavaa ja sopii kaiken kanssa <3 Proteiini loistaa poissaolollaan, mutta maha tulee (liiankin) täyteen, eikä hinta ole järkyttävä (9.95e, lounasaikaan 8.95e).



Hämeenkatu 5 / Koskikeskus
http://www.rax.fi/

3 kommenttia:

  1. Tuotetietokansio? Pitääkö se pyytää nähtäväksi kassalta?

    En mä ole ikinä saanu sieltä pitsaa, missä olis noin paljon täytteitä. Luettelitko niille mitä kaikkea halusit siihen vai oliko siellä jotenkin erittäin reilulla päällä oleva kokki?

    VastaaPoista
  2. Tuotetietokansioo ei tarvi pyytää kassalta, se oli kassojen jälkeen (ennen ruokia) olevassa pylväässä telineessä.

    Tilasin kasvispitsan ilman juustoa ja pyysin täytteiksi paprikaa, maissia, sipulia ja ananasta. En pyytänyt mitenkään extratäyteitä, sanoin kylläkin ettei tarvi olla iso pitsa, että oliskohan tossa sit sen takia paljon täytteitä?

    VastaaPoista
  3. Jaa, no ei kyllä ole käynyt edes mielessä, että niillä olis tuommoinen kansio, täytyykin katsoa seuraavan kerran kun sinne eksyy...

    Mä olen aina tilannu kokonaisen pitsan, selittäisköhän se tosiaan täytteiden määrää... Se tulee sit kanssa syötyä kun ei siinä ole päällä juuri mitään :D

    VastaaPoista