tiistai 10. syyskuuta 2013

Hesburger


HESBURGER! Kuva on yli vuoden vanha, mutta samalta näytti ateria viimeksikin kun sen söin. Mun entisen työpaikan lähellä oli vaan yks ruokapaikka mistä sai vegaanista ruokaa, niin pari kertaa kesän aikana tuli syötyä Hesen falafel-ateria (7.10e). Ajatuksena tuo ateria on ihan hyvä, falafel-hampurilainen ja ranskalaiset, mutta joka kerta sitä vaan on ollu jotenki pettyny olo kun on tän syöny. Falafelpihvi on ihmeen mauton ja sekin maku mitä siinä on ei ole mun mielestä mitenkään taivaallista. Hampurilainen on siis vegaaninen kun sen pyytää ilman majoneeseja tai vaihtaa majoneesit vegaanisiin versioihin (esim. kevyt talonkastike tai sweet&sour). Mä oon jättänyt majoneesit pois ja ostanut aterian lisäksi valkosipulikastikkeen (0.7e), joka tuo hampurilaiseen makua. Ranskalaiset nyt on hyviä (=rasvasia ja suolasia) ja tuo valkosipulikastike sopii niidenkin kanssa.

Kivahan se on, että Hesburger tarjoaa myös vegaanista ruokaa ja esim. tien päällä tää on ihan pätevä vaihtoehto, mutta täällä Tampereella en nyt Heseen ekana suuntais kun nälkä yllättää.

http://www.hesburger.fi/

2 kommenttia:

  1. Tää on myös minulle ollut iso pettymys, mielummin jätän nykyisin ottamatta, pari haukkua menee ja sitten maistuu aika lailla puulta.. :/

    VastaaPoista
  2. Falafelpurilainen ei liiemmin enää houkuttele sen jälkeen, kun sain tietää, että falafelpihvit paistetaan samassa öljyssä lihatuotteiden kanssa. Ainoastaan ranskanperunat paistetaan erikseen.

    VastaaPoista