lauantai 8. helmikuuta 2014

Borneo


Gastropapuun tuli viime viikolla paljon kävijöitä Sylvi-sivustolta, joten kävin tutkimassa, että mikäs se sellainen on. Sylvistä löytyy hyviä ravintola-arvosteluja (myös) Tampereen ravintoloista, vegaaninäkökulmasta tietenkin! Meidän kodin nurkilta löytyy sekä Borneo että Zhou's Place joista Sylvin mukaan saa vegaanista ruokaa. Zhou's Place on remontissa 1.3 asti, mutta Borneon tarjontaa testattiin viime sunnuntaina.

Tarjolla on kaksi vegaanista pääruokaa, mä tilasin Kari Sayurin (11.9e/take away 9.9e) eli kaalia, kukkakaalia, kesäkurpitsaa, papuja, tomaattia, porkkanaa ja paprikaa haudutettuna kevyesti maustetussa kookosliemessä. Oli kyllä herkullinen annos! Kaikki maut nousi loistavasti esiin, mun makuaisti ei edes ole niin hienostunut, että olisin saanut tästä annoksesta kaikkea irti. Yllättävän eksoottista tosiaan mun makuun, täytyis selkeesti alkaa vähän laajentaan makumaailmaa :) Vähän ihmettelen tota "kevyesti maustetussa kookosliemessä", mun suuta kyllä poltteli aika paljonkin. Kuvassa lautasella on noin 1/4 osa kastikkeesta, joten ihan hyvänkokoinen annos kaikkinensa.


Sylvin sivuilla kerrotaan, että Borneon kevätkääryleet (4.8e/take away 3.8e) ja Roti-leipä (3.5e/take away 2.8e) on vegaanista, joten halusin maistaa molempia. Roti oli hyvää ja kevätkääryleet herkullisia. En oikein ole löytänyt superhyviä kevätkääryleitä Tampereelta, nää oli kuitenkin huomattavasti parempia kuin esim. Pyynikintorin kiinalaisen grillin vastaavat.

Ilmarinkatu 8
http://www.ravintolaborneo.fi/

1 kommentti: