perjantai 23. toukokuuta 2014

PureBite


Kävin tänään lounaalla Koskikeskusta vastapäätä sijaitsevassa uudessa ravintolassa nimeltään PureBite. Tilasin tofusalaatin (9e) johon kuuluu tofua, cashew-pähkinöitä, vihreitä papuja, paprikaa, punasipulia ja smokey asian-kastiketta (+salaattia, kurkkua ja tomaattia). Leipävaihtoehdot oli ruisleipä ja moniviljapatonki. Tofu oli kivasti marinoitu ja annos oli maukas ja hyvänkokoinen lounassalaatiksi. Salaatit on yleensä raikkaita ja sitä jäin tässä vähän kaipaamaan, smokey asian-kastike oli kovin savuinen ja se teki koko salaatista vähän raskaanoloisen mutta ei missään nimessä huono annos! Jos käyn syömässä tän uudestaan niin vaihdan kastikkeeksi vegesalaatista (7.5e) löytyvän vegekastikkeen, jossa myyjä kertoi olevan ainakin sitruunaa ja inkivääriä.

Lounasaikaan tuolla on siis tarjolla vegaaneille kahta eri salaattia (vege ja tofu) ja ilta-aikaan on sitten eri menu, sieltäkin löytyy tofusalaatti joka vaikuttaa vegaaniselta. Lounaalla ja iltamenussa on tarjolla myös kesärullan tapaisia tofuwrappeja mutta niiden vegaanisuutta en hoksannut varmistaa.

Kiva, että taas löytyi paikka mistä saa (ihan) hyvän vegaanisen salaatin! Vielä kun löydän tohon täydellisesti sopivan kastikkeen niin tuun käymään täällä jatkossakin.

Hatanpään valtatie 4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti