keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Abu Fuad

SULJETTU
Miten tää syödään!? Kävelin nälkäisenä Food Stationin läpi ja hoksasin, että vois käydä tiedustelemassa Abu Fuadin tarjontaa vegaaneille. Kassalla oli hirmumukava poika joka antoi mulle luettavaksi valmisfalafelien tuoteselosteen ja selvisi, että ne ovat vegaanisia. Myyjä sanoi, että he ovat juuri aloittaneet/aloittamassa omien falafelien tekemisen ja niidenkin pitäis olla vegaanisia. Tilasin falafelit leivällä (7.5e), johon kuuluu noiden lisäksi tomaattikastike (myös valkosipulikastike tarjolla mutta sisältää maitoa) ja salaatteja (ainakin sipuli&tomaatti, kaali&paprika, kurkku, punakaali).

Myyjä sanoi annosta pöytään tuodessaan, että hän oli soittanut (!) ja varmistanut, että myös heidän itsetekemät falafelit soveltuu vegaaneille, joten oli tehnyt mulle annoksen käyttäen niitä. Annos oli maukas ja pohjalta löytyneet falafelit hyviä. Tykkäsin falafelien melko miedosta mausta verrattuna pakastefalafeleihin, jotka kaikki maistuu samalta. Salaatit oli hyviä kans! Ainoo miinus oikeastaan oli se, että salaattia oli tuossa päällä niin valtavasti, että kesti aika kauan, että löysin ekan falafelin. Falafeleja annoksesta löytyy kolme, mikä ei ole erityisen vähän mutta suhteet oli pielessä. Leipä ei myöskään tuonut annokseen oikein mitään mutta ei taida olla tarkoituskaan. Ens kerralla tilaan annoksen ranskalaisilla (9e), luulen et sopii mun makumaailmaan vielä paremmin.

Täytyy erikseen kehua sitä myyjäpoikaa, parasta asiakaspalvelua mitä oon saanu aikoihin. Kun olin lähdössä niin tuli kysymään, että maistuiko ja että hän olikin jo vähän odottanut, että koska saisi tarjota jollekin heidän itsetekemiään falafeleja, oli kuulemma eka myyntiin valmistettu erä.

Ratapihankatu (Rautatieasema)
https://www.facebook.com/ravintola.abufuad

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti