torstai 15. tammikuuta 2015

La Toore


15.2.2015 päivitystä : Uuden tiedon mukaan falafelit sisältää maitoa, eli eivät sovellu vegaaneille. Ärsyttää todella paljon, eipä tarvi tuolla käydä enää ikinä.

(La Tooren falafelit ranskalaisilla (7.9e) kotiin tilattuna. Selitin puhelimessa moneen kertaan mitä annoksessa ei saa olla ja puhelimeen vastannut mies varmisti vielä toiselta työntekijältä, että falafelit eivät sisällä kananmunaa. Kaiken järjen mukaan tää on siis vegaaninen annos mutta muista ravintoloista viisastuneena kehotan kaikkia vielä varmistamaan asian itse tilatessaan.

Falafelit oli maukkaita, ei kuivia mutta ei mitenkään erityisen mahtaviakaan. Mun mielestä hyviä perusfalafeleja. Kastiketta olis saanut olla vähän enemmänkin mutta se mitä oli, oli hyvää. Tuohon kuuluis kai myös jogurttikastike(?). Ranskalaiset ja salaatti oli jees. Laiskana päivänä kotiin tilattuna tulen varmasti tämän syömään uudestaankin.)

Itsenäisyydenkatu 7-9

4 kommenttia:

 1. Tilanne lienee sitten muuttunut sen jälkeen, kun itse tuolla pari-kolme vuotta sitten kyselin falafelien kananmunattomuudesta. Silloin sanoivat niiden sisältävän kananmunaa. Tosin en meinannut kyllä ensin tulla edes ymmärretyksi kysymykseni kanssa, joten en tiedä oliko sillä osuutta asiaan...

  Mutta hyvä homma, jos tosiaan ovat nykyään vegejä. :)

  VastaaPoista
 2. Mäkin muistaisin kysyneeni joskus vuosia sitten falafelien vegaanisuudesta ja sanoivat että sisältää kananmunaa. Myös itselle jäi fiilis, että tulinkohan ymmärretyksi. Sanoin puhelimessa nyt kun soitin, että ennen teidän falafeleissä on ollut kananmunaa ja mies sanoi, että tilanne on muuttunut ja tarkisti vielä toiselta työntekijältä, että näin on. Mutta aion kyllä tentata samasta asiasta myös ens kerralla, jotenkin jäi vähän sellainen fiilis, että mulle vastattiin se mitä he ajattelivat, että haluan kuulla.

  VastaaPoista
 3. Mies soitti viime viikolla La Tooreen ja olis tilannut meille falafel-annokset, mutta eivätpä vaan olleet vegaanisia. Falafeleissa ei kuulemma ollut kananmunaa, mutta maitotuotteita oli. Annosta ei myöskään saanut ilman maitotuotteita mitenkään, joten jäivät sitten tilaamatta.. En vastaisuudessa sinne ainakaan soittelisi enää, tuntuvat sanovan mitä sattuu työntekijästä riippuen :( Toivottavasti sun falafelit oli tosiaan vegaanisia.

  VastaaPoista
 4. No voi paska :( hyvä kun kerroit! Todella ärsyttävää, ite kuitenkin käytin termejä "ei missään nimessä saa olla kananmunaa tai maitoa" , "olen todella todella allerginen" tms. Huhhuh.

  VastaaPoista