perjantai 12. kesäkuuta 2015

La Fiesta


Facebookin Vegaaninen Tampere - ryhmässä vinkattiin kuukausi sitten, että Sammonkadun La Fiestasta saa seitania! OMG! Soitin tänään päivällä sinne ja varmistin, että seitania tälläkin hetkellä löytyy ja kun vastaus oli joo, niin lähdettiin testaamaan. Menussa on Street food -osio (joka on hellyyttävästi suomennettu Rotwalli ruokaa), jolta löytyy tacoja ja burritoja 8e/kpl. Tuo hinta on vähän hämäävä, tuolla kahdeksalla eurolla saa kolme tacoa, vaikka sitä ei mitenkään voi menusta päätellä. Tilasin itelleni burriton seitantäytteellä ja mulle ja avomiehelle yhteisesti kolme seitantacoa (ilman korianteria). Haha, virhe :) Söin lopulta noi kolme tacoa ja pari purasua burritosta ja otin loput kotiin.

Seitania ei mainita menussa tällä hetkellä ollenkaan mutta sitä saa "tiskin alta" ja tarjoilija kyllä tarjosi sitä naapuripöydän asiakkaalle joka tilasi kasvistäytteen ruokaansa. Burritoihin ja tacoihin on menussa tarjolla kasvistäyte, joka sisältä chipotlella maustettua paprikaa, riisiä, papuja, guacamolea. Tuo tän päiväinen seitantäyte ei ollut toi täyte plus seitania, mutta guacamolea, paprikaa ja papuja löytyi ainakin jossain muodossa. Menu on kuulemma vaihtumassa muutaman viikon päästä ja silloin seitania löytyy ihan virallisestikin menusta!

Mutta sitten se tärkein eli maku! Oli tosi hyvää! Seitanissa itsessään ei ollut superpaljon makua mutta salsa oli sen verran tulista, että makua on vaikea arvioida. Tacokuoret oli oikein hyviä ja pehmoisia, mikä teki tacojen syömisestä vähemmän vaikeaa kun luulin (vaikka onnistuin kyllä siltikin suttaamaan mekkoni hyvin tehokkaasti). Täyteessä oli useita aineksia mutta on vaikea analysoida makuja yksitellen, mun mielestä täyte oli hyvää, joskin vähän liian tulista. Ens kerralla tilaan tacot vähemmän tulisina, niin varmaan löytyy enemmän makuja ja seitaniakin pystyy arvioimaan paremmin. Ehdottomasti tälläisenäänkin ihan loistava ateria ja todella edullinen!

Burritossa taisi olla melko sama täyte kuin tacoissa miinus guacamole. En tosiaan syönyt burritoa ravintolassa juuri lainkaan, joten en osaa sitä arvioida kauheesti. Ite tykkäsin enemmän tacoista koska maissitortilla toi mukavaa lisämakua, toisin kuin burriton vehnätortilla. Menusta löytyy myös fajitas-annos (19e) mutta suosittelen maistaan noita tacoja, ne oli tosi hyviä ja niitä saa fajitaksien hinnalla hirmumonta.


Sammonkatu 50
http://www.lafiesta.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti