keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Plevna


Oltiin menossa ennen leffaa Plevnaan syömään ja pöytään istuessa huomattiin, että tänään Plevnassa oli julkaistu uusi menu! Noh, uteliaana tutkin onko vegaaneille uusia herkkuja ja seitanhampurilainenhan (15.9e) sieltä löytyi! Uusi hampurilainen on huomattavasti parempi kuin edeltäjänsä. Listalla on edelleen myös soijacurry.

Hampurilainen on valmiiksi vegaaninen ja sisälsi seitanpihvin lisäksi suolakurkkua, tomaattia, salaattia ja chilitofuneesia (heidän käyttämä termi, majoneesia siis :) ). Menussa täytteiksi on merkattu myös paahdettu sipuli eikä suolakurkkua ja tomaattia mainita, en tiedä miksi. Hyvää oli joka tapauksessa! Seitanpihvi oli iso ja mehukas, paljon parempi kuin aiemmin. Makua olis saanut olla ehkä hiukan enemmän, mutta paras seitanpihvi mitä muistan hampurilaisessa syöneeni. Chilitofuneesi oli oikein hyvää ja ihanaa (!!!) vaihtelua bbq-kastikkeelle ja salsalle, niitä oon vuosien aikana saanut syödä ihan tarpeeksi.

Tosi positiivinen yllätys kyllä, pienellä hienosäädöllä/lisäyksellä ihan törkeen hyvä. Seuraavan kerran kun tekee hampurilaista mieli niin eiköhän me tänne suunnata. Ens kerralla täytyy kysyä saisko tofuneesia dippinä ranskalaisille. Käsittääkseni Plevnan sipulirenkaat on vegaanisia, nyt niiden kannattais kehittää niistä ja tofuneesista joku vegaaninen alku-/naposteluruoka. Oih, tai kaks sipulirengasta tonne hampurilaisen väliin! :) Toivottavasti ihmiset tykkää tästä hampurilaisesta ja antaa palautetta ni ehkä ens menussa olis vaikka jo kaks erilaista vegaanista dippiä. Huh huh.

Jälkkäriksi on muuten tarjolla tofujäätelöä karpaloilla!



Itäinenkatu 8
http://www.plevna.fi/

4 kommenttia:

  1. Hei!Kiitos hyödyllisestä ja kivasta blogista :)Oon saanu siitä paljon hyviä ravintolavinkkejä.Kysyisin vielä, että mistä paikasta saa sun mielestä Tampereen parhaan vegaanihampurilaisen?

    VastaaPoista
  2. Kiva että blogista on ollut hyötyä :) Rongankadun Gopalin seitankebabhampurilainen valkosipulimajoneesilla on paras hampurilainen mitä oon syönyt. Oon syönyt sen vaan kahdesti kun sitä ei juuri koskaan ole tarjolla. Tää Plevnan hampurilainen oli kyllä kans tosi hyvää. Kustaa Kolmosen tofuhampurilainen on kans oikein herkullinen. Ja tietty hinta/laatusuhteessa Kekkosentien Nesteen hampurilaiset on ihan loistavia :)

    VastaaPoista
  3. Tuossa oikealla, ravintolalistauksen alla on ruoat-osio, josta voit etsiä kaikki hampurilaiset mitä blogista löytyy. :)

    VastaaPoista
  4. Jotenkin olen himoinnut seitania hampurilaiseen ja yleensä kasvishamppareissa on tofua tai jokin kasvispihvi (ei minun makuuni ja yleensä skippaan ne). Tämä menee ehdottomasti kokeiluun kun suuntaamme ensi kerralla Plevnaan leffaan. Niin ja pitäisi käydä kokeilemassa Kekkosentien ne kaksi uutta hamppariakin, omnomnom <3

    VastaaPoista