perjantai 27. toukokuuta 2016

Rillinki


Jipii! Nyt alko virallisesti kesä ja bileet ja kaikkee! Käytiin testaamassa toissapäivänä auennut Rillinki Hämeenpuistossa. Nyt oli kyl hyvää! Tilasin vegaanisen currywurstin ranskalaisilla ja majoneesilla (7.5e) ja valkosipulileivät majoneesilla (3e). Omnom. Aloitetaan virolaisista valkosipulileivistä. Syön niitä aina Hell Huntissa (Tallinna) kun siellä ollaan ja ne on järkkyhyviä. Epäilin vähän etukäteen että voiko ne olla yhtä hyviä täällä mutta olihan ne! Ja majoneesi sopi niiden kanssa aivan loistavasti. Ihan loistava kolmen euron terassiruoka!! Nöyrimmät kiitokset että tarjoavat näitä, tulen syömään näitä tänä kesänä kasoittain.

Currywurst oli myös todella hyvää, curryssa oli hyvin potkua mutta ei liikaa ja majoneesi toimi tässäkin loistavasti. Mulla ei yleensä kulu annosten kanssa juurikaan dippiä, mutta nuo majoneesikasat söin melkein kokonaan :) Muuten ihan 10/10, mutta nakkina tuossa on poutun grilleri, joka mun mielestä vähän häiritsi curryn hyvää makua. Vinkkasin heille, että esim. Bon soyan nakki voisi sopia tuohon paremmin. Olivat kovin kiinnostuneita palautteesta joten ehkä tuokin vielä muuttuu.

Kaiken kaikkiaan aivan loistava ruokahetki, tullaan suuntaamaan Rillinkiin tämän kesän aikana varmasti monta kertaa. Oon niin iloinen tästä paikasta! Menu vaihtelee kuulemma ajoittain, mutta vegaanista currywurstia on aina tarjolla. Toivottavasti noi leivätkin löytyis menusta aina :)

Two thumbs up!


Hämeenpuisto 24
https://www.facebook.com/rillinki

2 kommenttia:

  1. Oijoi! Täytyy käydä testaamassa :) Nää sun vinkkis on kyllä ihan huippuja!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Suosittelen kyllä käymään! Vielä kun vaihtuis se nakki ni sit olis kyl täydellistä. Ja hintakin on ihan jees, olut tais maksaa melkein yhtä paljon kuin tuo curryannos :D

    VastaaPoista