keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Vegfest 2016Vegfest järjestetään tänä viikonloppuna 21.-22.5 Keskustorilla. Ravintoloiden myyntikojuissa näkyi olevan myös tuttuja paikkoja, joten tässä linkkejä joista voi jo etukäteen kuolailla viikonlopun ruokia :)

Gopal Tammela - Oon asunut Tampereella 12 vuotta ja tää on se ravintola jonka ruokia olen eniten syönyt :)

Public House Huurre - Tän paikan kävin testaamassa juuri viime viikolla! Seitanhodari oli herkkua, innolla odotan mitä ruokia ovat valinneet kojuun myyntiin.

Soppis - Peukut pystyyn että Soppis ottaa kojuunsa myyntiin vihiksiä ja karjalanpiirakoita. Molemmat on huippuhyviä. Toisaalta vuoden 2012 Vegfesteillä heillä oli tarjolla yksi parhaista seitanannoksista mitä oon ikinä syönyt, joten toivottavasti on sitäkin. <3

Ravintola Sanna - Tosi hienoa että Sanna on lähtenyt mukaan Vegfestiin! Puolessa vuodessa Sanna on noussut yhdeksi puhutuimmista vegaaniruokaa tarjoavista ravintoloista Tampereella. Ainoa ongelma voi tulla siinä, että ei osaa päättää ottaako annoksen seitanilla vai falafeleillä, molemmat kun on loistavia.

Tuossa siis listattuna mun aiemmin testaamat ravintolat, torilta löytyy myös mm. Loving Hut (pakko testata), lettumyyntiä (miten voi syödä ollenkaan ruoka-annoksia jos tarjolla on myös lettuja?!) ja Vegekaupan myyntipiste (oispa niillä GoMaxGo:n patukoita myynnissä).

Nyt viikolla ja myös viikonloppuna on käynnissä Vegfest OFF - ravintolaviikko, usea Tamperelainen ravintola on lähtenyt yhteistyöhön Vegfestin kanssa ja tarjoaa tällä viikolla vegaanista ruokaa. Tsekkaa mukana olevat ravintolat tästä linkistä.


Jos festeilyn jälkeen mahassa on vielä tilaa, niin tässä pari vinkkiä missä Tampereella kannattaa myös käydä.

Cafe & Bakery Mimosa - Maaliskuussa auennut kahvila, joka on lyhyessä ajassa hurmannut Tamperelaiset. Useita vegaanisia tuotteita myynnissä päivittäin mm. kakkuja, pullaa, vihiksiä ja sämpylöitä. 500metriä rautatieasemalta :) Ikävä kyllä Mimosa on sunnuntaisin kiinni, joten täällä kannattaa käydä lauantaina jos ehtii.

Neste Kekkosentie - Varmaan monelle vegaanille tulee nykyään Tampereesta ensimmäisenä mieleen Kekkosentien Neste :) Hirmuinen lista vegaanisia hampurilaisia ja muita annoksia. Auki lauantaina ja sunnuntaina 23:een asti, joten täältä voi napata vaikka iltapalaa. 2km Keskustorilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti