keskiviikko 10. elokuuta 2016

Napoli


Napoli kertoi toissapäivänä facebook-sivuillaan että nykyään sieltä saa vegaanista juustoa pitsaan. Tänään oli siis hyvä syy lähteä kaupunkiin lounaalle :)

Vegaaninen juusto maksaa 1.6e extraa (lisätäytteen hinta) mutta ainakaan lounasaikaan se ei tuntunut liian isolta summalta kun pitsat on edullisempia kuin normaalisti. Lounaslistalla on kolme kasvispitsaa joista saa pienellä säädöllä vegaanisia. Otin Milanon (8.5e) jossa oli täytteenä punasipulia, parsaa, ananasta ja cashewpähkinää (aurajuuston tilalla). Pesto olis sopinu tohon tosi hyvin mutta en raaskinu ostaa lisätäytettä.

Tosi hyvää pitsaa! Juustoa oli just sopivasti; se toi makua ja mehukkuutta. Jotkut vegaaniset juustot on vähän limaisia (varsinkin jos sitä on paljon) mutta tää toimi loistavasti. Käyttävät käsittääkseni Wilmersburgerin juustoa. Cashew sopii mun mielestä pitsaan tosi hyvin, ananasta nyt on aina pakko olla ja punasipuli oli ihan jees vaikka sitä olikin niin vähän ettei se juurikaan maistunut. Hämmentävintä oli toi parsa, SIIS PARSA(!?!), joka oli tosi hyvää. En oo syönyt parsaa ehkä ikinä, tai ainakaan en muista. En tiedä mitä odotin mutta en ainakaan tota mitä sain :D Mieto hyvä maku, kiva rakenne ja toi pitsaan mehevyyttä. Voi parsa.

Lounashintainen pitsa maksoi siis 10.1e, siihen kuuluu salaattipöytä ja lounasaikaan limut maksaa vain euron. 11 eurolla vallan mahtava lounas, pitsasta jäi 1/5 osa vielä kotiin välipalaksi. Tosi positiivinen fiilis jäi, loistavaa että Napoli on viiiimein saanut vegaanisen juuston valikoimiinsa. Nyt sitten vaan toivotaan että täytevaihtoehtoihin tulisi esim. vegaaninen chorizo <3


Aleksanterinkatu 31

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti