maanantai 1. elokuuta 2016

3D Crush Café


Ootko ikinä haaveillut vegaanisesta snickersjäätelöstä? No nyt sellaista saa, tai ainakin hyvin lähelle meni tänään syömäni jäätelö pupukahvilasta :) Suklaajäätelöä, kinuskikastiketta ja suolapähkinöitä ihanassa sekamelskassa. Jopa niin mättö, että päädyttiin avomiehen kanssa syömään tuo 3.5e maksava purkillinen puoliksi, jäätelöhirmut varmasti vetäis ton yksikseenkin. Tässä jäätelössä oli kaurapohja joka toimi mun mielestä paljon paremmin kuin aiemmin testaamani kookos, joka maistui vähän läpi (ja aiheuttaa mulle allergiaoireita). Maut vaihtelee melkein päivittäin, tää oli kyllä niin mainio että toivottavasti sais aina. Ovat kyselleet makutoiveita facebookissa, joten jos sulla on joku loistoidea ni ei muuta kuin vinkkaamaan :)

Lisäksi ostin mansikka-omena italian soodan (2e). Kivan raikas kesäjuoma, makuvaihtoehtoja oli useita, joten kaikille löytynee oma lemppari.


Itsenäisyydenkatu 10
https://www.facebook.com/3DCrushCafe/

8 kommenttia:

 1. Haluisin käydä, mutta oon ymmärtänyt muiden puheista, että ei oo kovin eettinen paikka? Puputhan ei kai kestä uusien ihmisten tulvaa kovin hyvin, vaan stressaantuvat? Ja eikö siellä myös myydä eläimiä...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon että käyt ihan paikan päällä tutustumassa (se ei maksa mitään) ja tutkit asiaa itse.

   Puput ovat ihan rennosti ja yritys ei myy eläimiä.
   Mainostaa Pirkanmaan eläinsuojelu ry:n (PESU) toimintaa kyllä vahvasti sisällä.

   Omistaja esittelee paikat pyytäessä mielellään.

   Poista
  2. Mä en tiedä itse pupujen lajityypillisestä käytöksestä niin paljoa, että voisin omalla visiitillä nähdä, onko niillä ongelmia. Puput ahdistuu aika paljon lemmikkeinäkin niin, että omistajat ei ees huomaa sitä.
   Mun vegaaniystävä on siis käynyt tuolla, ja siltä kuulin, että ei ois ihan eettinen paikka.

   Poista
  3. Tarkistin vielä, niin kuulemma myyvät ainakin kaneja, gerbiilejä ja kaloja.

   Poista
  4. Puput ovat usein asiakkaiden kanssa pitkin pituuttaan (dead bunny flop) rennosti huoneessa. Pupuilla on oma turva-alue jonne asiakkailla ei ole mitään asiaa. Huoneessa on tarkat säännöt asiakkaille sekä huonetta valvotaan kameralla.

   3D Crush Café ei myy eläimiä. Yritys toimii kyllä monen yrityksen, yhdistyksen ja yksityisen kohtauspaikkana.

   mm. Majavan lemmikit toimintaa mainostetaan kahvilassa sekä joitain siihen liittyviä eläinten luovutuksia (myynti, hoitoonjättö tai muu) tapahtuu kahvilan tiloissa.

   Myös PESUN toimintaa mainostetaan kahvilassa kun omistajat on siinä mukana mm. Tilapäiskotina (mm. Koiria sekä kaneja on käynyt kahvilassa väliaikaisesti mutta ei missään kohtaan olleet kahvilan omistuksessa).

   Yksityiset henkilöt jättää välillä asioita mitä toiset hakevat myöhemmin mm. Avaimia, paketteja, laukkuja ym. Sekä asiakkaiden koirat ovat tervetulleita kahvilaan.

   Mistä tämä "tarkistettu" tieto on peräisin?

   -Terkuin tiskin takaa

   Poista
  5. "Mun vegaaniystävä on siis käynyt tuolla, ja siltä kuulin, että ei ois ihan eettinen paikka."

   Uskotko kaiken mitä ystäväsi sanoo vai olisiko aika alkaa muodostaa omia mielipiteitä ja käydä vaikka paikan päällä katsomassa?

   Poista
  6. Siis välitätte Majavan lemmikit -yrityksen myyntieläimiä? Miten se eroaa myymisestä?
   Ja toinen anonyymi, harmi tosiaan, jos sulla on itselläsi niin huonoja ihmissuhteita, että et voi luottaa kenenkään kertomiin tietoihin, vaan sun pitää tarkistaa kaikki valheiden varalta. Mä itse sattumoisin luotan ystäviini. Ja tottakai mulla on omia mielipiteitä, ja niihin kuuluu, että eläinten myyminen ja niiden turha stressaaminen on väärin. Me vaan jaetaan samanlainen arvomaailma - mitä enemmistö ei valitettavasti jaa.

   Poista
 2. Mun käsittääkseni ei myydä eläimiä, mun mielestä ne puput on sen omistajan. Oon käyny kattomassa niitä pupuja eikä ne ainakaan vaikuta stressaantuneilta. Meillä on kani kotona, joten osaan tietysti verrata vain siihen miten sitä tunnen. Ihmiset vie niille salaattia ja muita herkkuja niin ne melkein kiipee syliin hakeen ruokaa. Mutta toki voi pohtia onko väärin että ne joutuu kohtaan uusia ihmisiä koko ajan. Ne puput on erillisessä huoneessa, joten pakkohan niiden kanssa ei oo olla. Toki jos ei halua tukea tän tyylistä liiketoimintaa niin sit ei voi käydä. Mulla on sellainen käsitys että puput voi hyvin, mutta jos muuta tulee ilmi niin sitten en kävisi.

  VastaaPoista