tiistai 18. lokakuuta 2016

Kattila


Oon kirjoittanut Kattilasta jo kahdesti aiemmin ja molemmilla kerroilla olin todella pettynyt ruokaan. Ravintolaa on kuitenkin kehuttu netissä useassa paikassa myös vegaanien näkökulmasta, joten päätin antaa paikalle vielä mahdollisuuden ja kävin pari viikkoa sitten kahtena päivänä lounaalla. Lounas maksaa 10e. Ekalla lounaalla oli kasvishampurilainen bataattilohkoilla ja toisella kerralla bataatti-kvinoapyörykät, karpaloaioli ja linssimuhennos. Vieläkään ruoka ei ollut mun mielestä mitenkään erityistä tai upeeta, mutta ehkä sellainen 7/10.

Bataatti-kvinoapyörykät oli maukkaita, rakenne tosin oli kovin mössöinen. Karpaloaioli oli todella hyvää, mutta linssimuhennos taas kovin mautonta. Kokonaisuutena kuitenkin ihan jees ja todella täyttävä annos.

Kasvishampurilaisen pihvinä oli papupihvi, jonka rakenne hajosi ihan mössöksi/taikinamaiseksi, mutta oli maultaan ok. En muista mitä kastiketta hampurilaisessa oli, mutta sen muistan että sitä oli aivan liian vähän; hampurilainen oli aika kuiva. Jos kastiketta olis ollut reilusti olis tää annos ollut huomattavasti toimivampi. Dippejä ei voi kuulemma ostaa annoksen lisäksi, mutta tilatessa voi toivoa että dippiä/kastiketta olisi reilusti.Annoksiin kuuluva salaatti oli molemmilla kerroilla maukas ja sämpylä tosi jees.

Positiivisia kokemuksia Kattilan lounaasta voi lukea Hyvä kurkusta ja facebookin Vegaaninen Tampere -ryhmästä :)

Aleksis Kiven katu 13 (Hallituskatu 5)
http://www.pikkubistro.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti