maanantai 30. tammikuuta 2017

La Fiesta


Vinkkasin viime viikolla blogin facebook-sivulla, että La Fiestaan on tullut uus menu ja vegaanisille ruuille on siinä kokonaan oma sivu (<3). Halusin niin kovasti testata uuden menun, että tänään käytiin Kalevassa syömässä mun iltavuoron jälkeen. Vegaanisesta menusta löytyy mm. burritoja, tacoja, quesadilloja ja fajitaksia. Kaikissa päätäytteenä on seitan. Seitan on chipotlemarinadissa/-kastikkeessa, mutta mä laitoin keittiölle viime viikolla viestiä että olis kiva jos olis myös miedompaa seitania tarjolla ja mun toive oli kuultu ja seitania saa tilattua nyt ja jatkossa myös ilman chipotlea <3

Mini tostadas (8e) kuulosti niin hyvältä että päätin testata sen nyt ekalla kerralla :) Minitortillalätyillä tomaatikastiketta, seitania, juustoa ja chimichurriöljyä. Ihania!!! Onneks seitanin sai miedompana, näissä maistui ihanasti seitanin lisäksi juusto (joka toimi paremmin kuin vegaaniset juustot yleensä) ja loistava chimichurri. En muuttais mitään!


Alkupalaksi tilattiin avomiehen kanssa puoliksi grande vege (9e). Annoksen osasia valitaan osittain itse, kuulemma tän annoksen hinta ja tapa millä se kootaan saattaa vielä vähän muuttua. Tänään meidän annokseen valikoitui bataattiranskalaisia (vaihdettu normiranskalaisista), 3 sipulirengasta, 2 paneroitua avokadolohkoa, maissintähkä, nachoja, kurkku- ja porkkanatikkuja ja chimichurriöljy. Annoksen tähtiä oli bataattiranut ja maissintähkä jossa oli hyvä yrttiöljy pinnassa. Me ei avomiehen kanssa juurikaan pidetä avokadosta, mutta tekihän uppopaisto näistä parhaat avokadot mitä ollaan syöty :)

Mahdottoman positiivinen ruokahetki! Ruoka yllätti tosi positiivisesti, palvelu oli huippulaatua, vegaaninen lista oli tosi monipuolinen ja hinnat kohtuulliset. Puolikas annos grande vegeä ja mini tostadas täytti mahan juuri sopivasti, ei liikaa, ja hintakin näille oli passeli (12,5e). Suosittelen kovasti, me alettiin heti jo suunnitella että koska käytäis La Fiestassa seuraavan kerran :)

La Fiestan ruokia voi tilata kotiin sekä Wolt:n että Foodoran kautta!

Sammonkatu 50
www.lafiesta.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti