perjantai 12. toukokuuta 2017

Guru's Kitchen


Aurinkoista lounasta tänään Laukontorilla! Pari päivää sitten kävelyllä huomasin Laukontorilla Guru's kitchen -kojun jonka seinässä olevassa ruokalistassa mainittiin nyhtöhernettä ja härkäpapua sisältävä pita. Kiinnostus heräsi heti, joten tänään suunnattiin testaamaan kojun tarjonta :)

Tarjolla on tosiaan tuo nyhtöhernepita ja myös salaatti onnistuu nyhtöherneellä. Pitaleipä ja pieni sipsikippo maksaa 9,8e, joka on mun mielestä just sopiva hinta. Pitaleipään kuuluu nyhtöherneen ja härkäpapujen lisäksi avokadohummus (vaihdoin paprikachilihummukseen), tuoretomaattikastike, valkosipulijogurtti (pitää pyytää soijajogurttiin tehty versio), salaatti, tomaatti ja punasipuli. Maut sopi poikkeuksellisen hyvin yhteen! Nyhtöherne oli mulle täysin uusi tuttavuus ja ihastuin kyllä. Melkoisen kanamainen rakenne, mutta ei kuitenkaan häiritsevä. Annoksessa oli kivaa potkua, mutta ei liikaa tulisuutta. Olematta kuitenkaan tylsä, tää oli jotenkin tosi helppo annos :) Alle kympillä hyvää kesäruokaa ihanalla Laukontorilla <3

Ainoa pieni miinus tällä kertaa oli noi sipsit. Ne tehdään paikan päällä mistä tietty plussaa, mutta nyt ne oli seisonut kipossa valmiina vähän turhan kauan eivätkä olleet enää rapeita vaan jo vähän nahistuneita. Toivottavasti ens kerralla satutaan paikalle juuri sipsien paiston jälkeen, juuri paistosta tulleina noi olis varmasti ihania.

Pyrkivät kuulemma olemaan auki ainakin 11-14, mutta kannattaa vaikka varmistaa heidän facebookistaan vielä. Kesän edetessä aukioloajat varmasti laajenevat ja vakiintuvat.


Laukontori
Guru's kitchen facebookissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti