torstai 24. maaliskuuta 2011

Shanghai


Täällä blogissa vinkattiin, että Pikku Kiinalaista vastapäätä on ihan vastaava paikka, ni haettiin sieltä sit vaihteeks ruokaa. Pakko kyllä todeta, että mun mielestä ruoka oli mauttomampaa ja tofu kuivempaa kuin Pikku Kiinalaises. Annos oli mauiltaan tylsempi. Johtuuko tämä sitten siitä että ruoka on vähemmän rasvaista, en tiedä.

Tuomiokirkonkatu 21
http://www.shanghai.fi/

11 kommenttia:

 1. ideoita missä voisit käyä:
  http://eat.fi/tampere/new-chinese-food
  http://eat.fi/tampere/aamurusko
  http://eat.fi/tampere/american-diner

  VastaaPoista
 2. Aamuruskon munkkei oon syöny useesti, onko tietoa, onko siellä muuta vegaanista? American dinerissä oon käyny kerran vuosia sitten, nyt kun oon kyselly, ni vegaanista ruokaa ei oo kauheesti lupailtu. Mut toki taas vois kysellä uuestaan :)

  VastaaPoista
 3. Itekään en kovin tykänny Shanghain Tofua & sekavihanneksia-setistä, mut Tofua & parsakaalia on ihan taivaallista.. :)

  VastaaPoista
 4. Harmi, ettei kolahtanut. Itse en ole tofu&sekavihannes-annosta syönyt koskaan. Mutta tofua mustapapu- tai chilikastikkeella sekä tofua&parsakaalia -annokset ovat olleet maukkaita.

  Kävin myös testaamassa pari viikkoa sitten käägtofun, kun sen saa nykyään myös kookosmaitoon tehtynä. Pieni pettymys siihen nähden kuinka paljon hehkutusta olen annoksesta kuullut. Hyvää kuitenkin ja tulista. Myös currytofun saa kookosmaitoon tehtynä, mutta sitä en ole vielä ehtinyt testata.

  VastaaPoista
 5. Inhoon parsakaalia valtavasti, mutta ehkä joskus pitäis silti koittaa tota parsakaali-annosta :)
  Kookokselle oonki sit allerginen.
  Mutta noita tulisempia annoksia vois kyllä koittaa joskus.

  VastaaPoista
 6. Siinä parsakaali-annoksessa on cashew-pähkinöitä ja muitaki rehuja ku parsaa :) Täytyypäs käydä itse kokeilemassa currytofua jos sen kerran saa kookosmaitoonkin..

  VastaaPoista
 7. Mie taas tykkäsin tuosta Tofu ja sekavihanneksesta. Ei ollu niin mausteeton kuin muissa paikoissa. Annoksessa oli myös enemmän tofua kuin missään muualla on. Kasviksia sit taas oli melko vähän. Myös Tofu chilikastikkeessa on hyvää, vaikkakin vähän liian tulista makuuni. Sekoitettiin sit lopulta noi kaks eri annosta yhteen, niin tuli oikein sopivaa.

  VastaaPoista
 8. Onko nuo tofuannokset vegaanisia varmasti? Vai pitääkö pyytää erikseen?

  VastaaPoista
 9. Mä oon käynyt tuolla vaan kerran, vuonna 2011, joten mulla ei oo ikävä kyllä mitään käsitystä tän hetken tilanteesta. Yleissääntö on, että aina kannattaa varmistaa tilatessa että annos on vegaaninen

  VastaaPoista
 10. Mä oon käynyt tuolla vaan kerran, vuonna 2011, joten mulla ei oo ikävä kyllä mitään käsitystä tän hetken tilanteesta. Yleissääntö on, että aina kannattaa varmistaa tilatessa että annos on vegaaninen

  VastaaPoista
 11. Onko tofu sataya-kastikkeella vegaanista?

  VastaaPoista