sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Soppaa Soittajille

SULJETTU
Äitienpäivää päätettiin viettää tänä vuonna Soppaa Soittajille ravintolassa. Olin jo etukäteen kuolaillu valkosipuliseitanleikettä ja olin vähän pettynyt kun perille päästyämme selvis että siellä on äitienpäivä menu, ja jos olis tilannu listan ulkopuolelta niin olis kestäny yli tunnin.
Ihan turhaa huolin, ruoka oli tosi hyvää! Kasvismenuun (17e) kuului yrttiseitanleike ja alkusalaatit ja jälkiruuaks jäätelöä ja mansikkahilloa.
Seitania tuolla osataan tosiaankin tehdä, oli tosi mehevää ja maukasta. Kastike, kasvikset ja perunat täydensi annoksen kivasti.
Suurin yllätys oli salaattipöytä, oon niin tottunut että salaattipöytä on aina tylsä, niin olin todella hämmästynyt kuinka hyvä ja monipuolinen se oli.
Papusalaatti oli sairaan hyvää eikä pastasalaatti ollut yhtään mauton. Kolmea muutakin salaattia oli, mutta niitä en allergioiden takia voinut maistaa.
Salaattipöytä oli (rieskoja lukuunottamatta) kokonaan vegaaninen, mistä ravintolalle iso plussa.
Ei voi kyllä muutakun kehua valtavasti tätä paikkaa ja suositella kaikille edelleen.
Oli niin upee ilma, että jälkiruuat nautittiin terassilla. Jee kesä!

Täytyy kyllä käydä vielä tässä kesällä tuolla, niin hyvältä kuulostaa tuo valkosipulileike ja alkupaloiks vähän punasipulirenkaita ja patatas bravas eikä nuo vegaaniset ohukaisetkaan pahalta kuulosta..

Leirintäkatu 2
http://www.soppaasoittajille.fi/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti