perjantai 14. lokakuuta 2011

Soppaa Soittajille


SULJETTU
Soppaa Soittajille uusi ala carte listansa ja mähän heti säntäsin sinne suvun naisten kanssa.
Alkupaloiksi otettin annokset sipulirenkaita (hinta noussut törkeesti, nyt pieni annos 4.4e!!),
bruschettaleipää (edelleen ihania) ja tofua&dippiä (tofu täysin mautonta, aika iso pettymys, hintakin kohtuuttoman korkea 4.9e).
Lisäksi maistettiin seitansiipiä, jotka oli törkeen hyviä :) Kuuden siiven annos maksoi vaan 3.5e, siinä oli kyl hinta ja maut kohdallaan!Uudella listalla on montakin annosta mitä olisin halunnut maistaa, päädyin sit kuitenkin Seitan kebab -annokseen (11.5e).
Valkosipuliperunat oli yllättävän maukkaita ja seitan nyt on tuolla aina hyvää, ainoo kurja puoli on se että aina alkaa ärsyttään et miks en ite tee useemmin seitania kotona :D Chili-tomaattikastike on tuolla jotenkin tylsän makunen, melkein oli tuossa annoksessa vaan tiellä, vei turhaan makua seitanilta. Annos oli kaiken kaikkiaan silti todella hyvä, hienoo kokonaisvaltaista kasvisruokaa.

Leirintäkatu 2
http://www.soppaasoittajille.fi

5 kommenttia:

 1. Mua kiinnostais joskus käydä tuolla, mutta ärsyttää ku tuo on sillai vähän syrjässä ettei oikein tiedä millä sinne pääsis ja jotenkin helpompi vaan mennä johonkin keskustaan mikä on lähellä ja hellpo mennä /:

  VastaaPoista
 2. Joo, tylsän syrjässä tuo kyllä. Jos olis kaupungissa, ni kävisin useesti lounaalla (kasvislounas salaattipöytineen 7.5e), mutku pelkästään bussimatkoihin menee aikaa ja rahaa aika paljon, ni ei tuu lähdettyä. Pyynikin lounasravintolakin on vähän liian syrjässä keskustasta :/ Onneks on olemassa äiti joka vie mua toisinaan autolla ja rahapussillaan härmälään mässyttämään <3 :)

  VastaaPoista
 3. Me käytiin juuri eilen syömässä kebab-annos myös! Seitan oli ihanaa, maukasta ja rapeaa! Tomaattikastike oli myös tosi herkullista, mutta ehkä se on ollut eri satsia ja eri kokin tekemää.. who knows. Ainoastaan annoksen salaatti oli vähän tylsä, mutta tietty siinä on haettu sellaista autenttista kebab-meininkiä, jäävuorisalaattia ja jalapenoja :P

  Onneksemme asutaan tässä ihan viiden minuutin pyörämatkan päässä näillä näkymin Tampereen monipuolisinta vegaaniruokaa tarjoavasta paikasta. :)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti ehdin mahdollisimman pian itsekin syömään Soppaa soittajille -ravintolaan!!

  Annoin sulle tunnustuksen ja sen voi käydä hakemassa blogistani: http://kamomillankonditoria.blogspot.com/2011/10/tunnustuksia.html

  VastaaPoista