tiistai 17. huhtikuuta 2012

Soppaa Soittajille (Pyynikki)

SULJETTU
Mun on jo pitkään ollu tarkotus käydä Pyynikin Soppaa Soittajille lounasravintolassa, mutta vasta nyt kun Facediilissä oli tarjous (3 lounasta kympillä), niin sain aikaseks lähteä. Lounasta pitäis olla tarjolla kolmeen asti, mutta tänään kun saavuin paikalle vähän ennen puoli kolmea, niin salaattipöytä oli jo korjattu pois ja ruokakin oli lopussa. No, onneks oli mukava myyjä ja se lupas heittää mulle jotain kasaan :)



Alkusalaatin sain lautasella ja siinä sattu oleen porkkanaraastetta ja kaalia joille oon molemmille allerginen, mutta papusalaatti oli hyvää. Itse ruoka-annos oli valtava, seitania oli reilusti ja lohkoperunat ja kasvikset ja oliivimajoneesi sopi kaikki hyvin yhteen. Normaalisti annos kasattais ite, että siinä voi sit vielä enempi vaikuttaa mitä ruokaa haluaa ja kuinka paljon. Seitania tuolla kyllä osaa tehdä, tosi maukasta ja mehukasta!

Aika vaikea sen kummemmin analysoida lounaskokemusta, kun niillä oli ollut niin erikoinen päivä että ruuat oli loppu :) Myyjä sanoi että yhteen asti on kyllä aina kaikkea tarjolla, että ens kerralla suuntaan Pyynikille jo kahdentoista maissa. Soppaa Soittajille Pyynikki on siis täysin lounasruokala, lähinnä siis iso tila missä on pöytiä ja linjasto toimii itsepalvelusysteemillä. Nettisivuilla lupaillaan että sieltä saa leivonnaisia, tänään sitä edusti muutama pulla kuvun alla. Täytettyjä sämpylöitä on tarjolla hintaan 3e(?), niitä pitää osata kysyä myyjiltä. Luulis että myös vegaanisia sämpylöitä on tarjolla. Kasvisruuan hinta on normaalisti 7.9e, että en varmaan ton tarjoussysteemin jälkeen sinne erikseen bussilla lähde syömään, mutta vois kyllä poiketa jos on Pyynikille muuten asiaa, vaikka kesällä. Kolmen euron seitansämpylä olis aika herkku :)

Pyynikintie 25
http://www.soppaasoittajille.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti