maanantai 17. syyskuuta 2012

Amarillo


Käytiin reilu viikko sitten Amarillossa ja päätin sit maistaa tota tofu-annosta :) Tilaan yleensä joka paikassa hampurilaisen ja ranskalaiset jos mahdollista, joten vähän jänskätti että mitä tästä annoksesta tykkään. Noh, niinku kuvastakin näkyy niin tofu oli vähän palanut (tai sit sen kuuluu olla tollasta, mitä en tajua), mutta muuten tuo annos oli kyl ihan ok. Bataatti oli hyvää, mutta mun makuun vähän liian makeeta, tai sit se oli se että sitä oli niin paljon. Jos tilaisin tän uusiks, pyytäisin ranskalaisia tilalle. Tofu itessään oli hyvää, mutta vähän mautonta, menussa lukee "Friteerattua, BBQ-maustettua ja nachokuorrutettua tofua" , mutta en kyl maistanut nachoja yhtään ja tofu oli tosiaan saanut olla mausteisempaa (kävi myös mielessä että olisko se ollut savutofua). Maissi ei ollut erityisen mehukas, enkä oikein tykännyt siitä viskiöljystä. Savuinen BBQ-kastike oli sairaan hyvää ja sito ton annoksen makuja hyvin yhteen. Salaattia oli reilusti ja sen kanssa oli tulista salsaa.

Sehän näissä Amarilloissa on kiva kun alkupalaks saa ilmaseks nachoja :) Ja tosiaan suosittelen kyllä maistaan tätä annosta vaikkei tää mun postaus oo hirmusta hehkutusta. Luulen että monen mielestä tää voi olla aivan loistava annos, tofu oli vaan tällä kertaa palanu ja mä jäin kaipaan ranskalaisia (joita kyllä pihistin muiden lautasilta :D ).
Listalla näyttäs olevan Vege Bolillo jossa on tofua, sitä vois koittaa seuraavaks!

Kuninkaankatu 22-24
Sokos Hotel Ilves
Hatanpään valtatie 1
http://www.amarillo.fi/

2 kommenttia:

  1. Se on savutofua. Ite olin sillee pettyny kyseiseen annokseen, että se oli todella mauton. Siis ihan jees, pysty syömään, mutta oisin kaivannut lisää makuja ja vaikkapa guocamolea kaveriksi. Niin ja ranskalaisilla ois mieluisempi mullekkin ollut!

    VastaaPoista
  2. Mäkin oon kokeillut tuota annosta joskus yli puoli vuotta sitten, ja mun mielestä se oli silloin muuten ok, mut pari bataattipaloista ois saanut olla vähän kypsempiä. Mä tykkään kyl bataatista tosi paljon, ja maissista kanssa.
    -Kemppuli-

    VastaaPoista