perjantai 23. marraskuuta 2012

Amarillo


Nam! Niinko oon täälläkin tainnut sanoa, niin mun mielestä ravintolaruuassa pitää olla ranskalaisia. En tiedä mistä tämmönen käsitys on itelle tullut, mutta oon ollut reipas viime aikoina ja tilaillut myös muunlaisia annoksia ja sehän kannattaa selkeesti :)

Amarillossa on tarjolla Veggie Bolillo minkä sais säädettyä luultavasti vegaaniseksi, mutta fajitakset kuulosti niin mahdottoman herkullisilta että oli pakko kokeilla. Annos on aivan valtava, tuon tofu-kasvispannun lisäksi annokseen kuuluu neljä tortillalättyä ja neljä kippoa dippiä (guacamole, bbq ja kaksi kippoa salsaa) sekä kaksi isompaa kippoa salaattia ja salaatinkastike (joka jäi multa syömättä kuten myös jalapenot).
Annoksen juju piilee juurikin noissa dipeissä. Tofu on hyvää, joskin vähän mautonta ja sama pätee tuohon sipuli-paprikaseokseen, mutta kun mukaan heittää noita dippejä niin ruoka on todella maittavaa. Tämä tosin vaatii sen että sattuu tykkään edes jostain noista dipeistä :) Annokseen kuuluis oikeesti myös juustokastiketta, kaalisalaattia ja creme fraichea, tarjoilija sanoi että niiden tilalle tuli sitten kaikkea muuta vähän enemmän.

Hintaahan tuolla annoksella on ihan reippaasti (17.90e), mutta toisaalta eipähän tarvi tänään enää mitään muuta syödä ja fajitaksissa on se kiva että jokainen purasu voi olla tosi erimakuinen.

Tylsää kun Kuninkaankadun Amarillo lopetti, mutta tätä ruokaa siis edelleen tarjolla Tampereella Ilveksessä.

Sokos Hotel Ilves
Hatanpään valtatie 1
http://www.amarillo.fi/

1 kommentti:

  1. Sieltä Kustaa III:sta mikä muutti entisen amarillon tiloihin saa myös safkaa. Ja mitä listaa vilasin niin marinoitua tofua löytyi salaattiannoksena ja niin, että sai itse valita lisukkeet.

    VastaaPoista