torstai 31. tammikuuta 2013

AmarilloKäytiin pari viikkoa sitten Amarillossa juhlimassa synttäreitä x3. Uudesta menusta on kadonnut tofu kokonaan mikä on vegaanin näkökulmasta iso miinus.
Amarillon kasvispihvi on vegaaninen, mutta se on perustylsä raastepihvi jossa on muutama kidneypapu, joten mun mielestä melkolailla yhtä tyhjän kanssa.
Tilasin veggie fajitakset (17.5e) niin että vuohenjuuston tilalle pyysin tuon kasvispihvin. Jostain syystä annoksesta jäi pois siihen kuuluvat cashewpähkinät, en tiedä sitten missä ihmeen pekoniöljyssä ne paistetaan.
Amarillon papusalsa oli tulista, mutta ei mitenkään erityistä ja tosiaan toi kasvispihvi oli tylsä. Guacamole on jäänyt menusta kokonaan pois ja tohon annokseen kuului nyt kolme tulista dippisysteemiä.


Just kun tykästyin Amarillon fajitaksiin niin ne meni ja muutti ne. Kyllähän toi annos on "ihan hyvää ruokaa", mutta nykyään Tampereella on niin monta kivaa paikkaa vegaaneille, että en uudestaan ole tota annosta menossa syömään. Räyh.

(Joku kehui eläinoikeusfoorumilla tota kasvispihviä hampurilaisen välissä. Sellasessa annoksessa voiskin paremmin toimia, varsinkin jos olis hyvät kastikkeet ja lisukkeet).

Sokos Hotel Ilves
Hatanpään valtatie 1
http://www.amarillo.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti