maanantai 29. huhtikuuta 2013

Roast


Käytiin pitkästä aikaa Roastissa syömässä. Listalta löytyy Puunhalaajan Päivällinen (17e) joka on valmiiksi täysin vegaaninen annos. Annos oli tosi kaunis ja maut hienostuneita, aika erilaista ruokaa kun mitä yleensä ravintoloissa syön. Tofu oli hyvää ja sitä oli reilusti, mutta muuten annos oli vähän pieni, tai siis toki nälkä lähti, mutta en samaan tapaan saanut mahaani täyteen kun muualla. Punajuurisipsit oli älyttömän hyviä (niitä oli koko annoksessa huimat kolme), tomaattikastike perushyvää ja karpalosiirappi ihan taivaallista. Tuo karpalosiirappi oli uus tuttavuus, sitä olis saanut olla enemmänkin, sopi tosi hyvin tofun kanssa. Tofun alla oli peruna- ja porkkanakuutioita, jotka toi annokseen täyttävyyttä. Siitakesienet oli limasia ja kamalia, mutta en syö muutenkaan sieniä juuri koskaan, joten voi olla ihan tottumiskysymys.

Paikkana Roast on edelleen tosi kiva ja tarjoilijoilla on hyvä ote työhönsä. Tätä annosta pidän vähän turhan kalliina omaan makuun, varsinkin kun nälkä iski uudestaan turhan pian syömisen jälkeen. Mutta siis hyvä annos ja fiilikseltään loistava paikka. Toivottavasti seuraavassakin menussa on taas loppuun asti ajateltu vegaaniruoka!

Tuli muuten tästä ruuasta vähän mieleen tofuannos Kustaa III:ssa, siellä vaan oli tofusetin lisäksi tarjolla jättimäinen kasa ranskalaisia :)

23.7 - Huonoja uutisia Roastista!

Puunhalaajan päivällinen ei ole enää vegaaninen annos, nykyään siitä löytyy aurapunajuuria eikä annoksessa oleva porkkanapyreekään ole vegaanista. Hirmuisella säätämisellä tuosta annoksesta saisi silti vegaanisen, toisin kuin tofuburgerista. Vaeltajan vegeburgerissa on nykyään tofua (jee!) ja haloumia, mutta leipä on epävegaaninen! Hassua että saman raflan peräkkäisistä menuista voi ensin löytyä ihana täysin vegaaninen annos ja seuraavasta menusta ei mitään :/ Ärsyttää.

Tammelan puistokatu 34
http://roast.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti